Massimo Dutti ima prekrasnu zlatnu suknju na vezivanje - ne možemo vjerovati da je ovo high street komad

Instagram @rachaela_
Vidi originalni članak
  • Proljetna modna sezona je pred nama, a to znači da ponekad poželimo izići iz hlača i odjenuti - suknje
  • Suknje su naše tajno oružje kada se želimo osjećati bolje, ženstvenije i elegantnije u svojoj koži
  • Massimo Dutti nas je oduševio prekrasnom zlatnom suknjom iz svoje nove kolekcije
  • Pročitaj više: Slip suknja sjajan je komad za proljeće - izdvajamo 9 lepršavih modela

Ponekad, sve što nam je potrebno kako bi nam dan bio ljepši je - odjenuti dobru suknju. Možda zvuči čudno, ali sigurno si se i ti nekad u životu našla u situaciji gdje ti nije sve baš išlo po planu i programu toga jutra, pa si odlučila malo podići moral i odabrala najljepšu suknju iz ormara. Možda nekima zvuči čudno, ali suknje imaju tu neku posebnu čar - u njima se osjećamo ženstvenije i elegantnije. U Massimo Dutti je stigla suknja zbog koje su nam oči zablistale pri samom pogledu na nju. 

Riječ je zlatnoj, dugoj satenskoj suknji iz nove Massimo Dutti kolekcije koja nas je oduševila. Suknja (kako je istaknuto na web stranici Massimo Duttija), dolazi u bež boji, ali ima predivan zlatan odsjaj i izgleda veoma skupocjeno. Veoma nam se sviđa to što boja nije žuto zlatna, već je suptilna i elegantna. S obzirom na to da je od satena, lijepo se presijava dok se krećemo, a sunčeve zrake ju obasjavaju. 

Moda Mohito ima jednostavnu, a chic midi suknju u trendi boji kadulje iz koje se nećemo skidati

Suknja ima zanimljive detalje koji je čine više street style komadom, od strogo poslovnog i elegantnog. Ovu suknju na preklop možemo je zamisliti na sandale, balerinke ili tenisice uz dobru bijelu majicu kratkih rukava. Vezice tj. trakice koje vise sa strane i stvaraju opušteniji izgled - taj pojas s petljama je veoma zanimljiv.

Moda Mini suknje od trapera su vječni trend: Ovih 15 smo poželjele u svom ormaru

Ipak, Massimo Dutti zlatna suknja je komad koji možeš nositi i u svim svečanim prilikama koje nas čekaju ovoga proljeća, jer će se prekrasno slagati s visokim petama, bluzama ili košuljama. Mi smo vječni ljubitelji satena na saten, tako da će satenska košulja biti puni pogodak. Veoma je elegantan, a zbog svoje boje će se istaknuti u masi i sigurni smo da ćeš noseći ovu suknju čuti mnogo pitanja "Gdje si je kupila?".  

Cijena ove suknje je nešto veća, 99,99 eura i dostupna je na Massimo Dutti web trgovini. Ipak mislimo da se svakako isplati jer je vječna i nadilazi stilove i sezone.

Posjeti Miss7.24sata.hr