Mariah Carey nosi longetu kao 'modni dodatak'

Guliver Image/Getty Images
U ponedjeljak 05. kolovoza u New Yorku je održana premijera filma 'The Butler', a svu pozornost na crvenom tepihu privukla je diva Mariah Carey koja je longetu ukomponirala u svoj red carpet look.
Vidi originalni članak

Sve oči tu večer su bile uprte u Mariahu koja je blistala u maloj crnoj haljini s potpisom Tom Forda. No, pozornost nije privlačila elegantna i klasična haljina, nego neobični modni dodatak. Naime, pjevačica i glumica je nedavno tijekom snimanja novog video spota iščašila rame te od tada nosi longetu.

Diva nije dopustila da joj longeta upropasti styling ni večer te je odlučila našaliti se na svoj račun i vješto privući medijsku pozornost. Ona je longetu uskladila s ostatkom stylinga pomoću dugog crnog rukava koji je u njenom stilu ukrašen sjajnim nitnama. Ostatak stylinga je decentan zbog čega ukrašena longeta odmah dolazi do izražaja.

Od ostalih modnih dodataka Mariah je odabrala traku za kosu koja je upotpunila retro frizuru, a cipele su ženstvene i elegantne. Nitne na longeti odudaraju od ostatka stylinga, no upravo one ovoj kombinaciji pružaju rokerski stil zbog čega pjevačica i glumica ne djeluje krhko.

Posjeti Miss7.24sata.hr