Mara Bratoš u minimalističkoj bijeloj haljini

Marko Prpić/Pixsell
U zagrebačkom kinu Europa predstavljena je nova izložba Mare Bratoš i Nikše Kušelja kroz čije se objektive zabilježila preobrazba zagrebačke Varšavske ulice. Izložba je okupila mnoga poznata lica, a Mara je bila glavna zvijezda večeri u minimalističkoj haljini brenda Zara.
Vidi originalni članak

Fotografska izložba "Ulica s imenom grada (Varšavska)" naše poznate fotografkinje Mare Bratoš i njezinog suradnika Nikše Kušelja posvećena je svojevrsnom dnevniku preuređenja Varšavske ulice u gradu Zagrebu. Mara se za svoju veliku večer odlučila na stilski minimalizam.

Zarinu bijelu haljinu jednostavnog kroja sa zlatnim detaljima na ramenima ukombinirala je uz crne guste čarape i sastavni dio svakog ženskog ormara- crne lakirane salonke. Jedini problem u čitavom stylingu pogrešno su odabrani modni dodaci. Decentne naušnice u boji zlata i glomaznija narukvica od zlatnih karika još se i slažu uz ovu jednostavnu haljinu, ali srebrni sat je zasigurno nepotreban. Također, ovakva haljina traži jednostavinju frizuru od blagih kovrča, dok je malo intenzivniji make up dobro usklađen. 

Izložbu je također posjetila i uvijek stilski dotjerana Judita Franković. Na sebi je nosila haljinu iz nove kolekcije eNVy rooma jesen/zima 2013/14 crne boje uz izvezeni detalj ruže koju je uskladila također uz guste crne čarape i crne salonke, podignuvši cijelokupni styling uz bijelu šubaru i crveni ruž. Ova elegantna kombinacija podignuta uz efektan detalj poput šubare odličan je izbor za Juditu koja uvijek koketira sa retro stilom.

U galeriji detaljnije pogledajte sve posjetitelje s izložbe Mare Bratoš...

Posjeti Miss7.24sata.hr