Mango baloner ne sliči ni jednom baloneru koji smo vidjeli ovog proljeća. Izgleda vrlo moćno

Mango Foto: Mango, dugi traper baloner
Vidi originalni članak

Jesi li dovoljno hrabra za nošenje ovog statement komada? Svaka it djevojka ovog proljeća će nositi traper u raznim kombinacijama, ali s ovim balonerom modna će igra dobiti još viši ulog. Traper baloner iz Manga je idealan komad za sve one djevojke koje žele biti u trendu, ali ne žele nositi komade koje često viđaju na drugima. 

Zanimljivo je da je ovaj baloner od pamučne tkanine koja je u stilu trapera. Ima klasičan ravan dizajn balonera, a ono što ga čini posebnim, osim materijala, je i njegova dužina jer seže sve do polovice listova. Nama se svidio i zbog neočekivane svijetle boje trapera, koja je sve samo ne klasična.

Moda Na mini haljini od trapera iz Mohita posebno nam se svidio srcoliki detalj

Fora detalj su svakako i dva bočna džepa, ali i to što se može vezati oko struka i naravno, oko rukava za dodatno dodavanje siluete. Osim vezivanja oko struka, baloner ima i dva smeđa gumba na kopčanje koji mu daju elegantniji izgled.

Ovo je možda po modnim pravilima komad za one najhrabrije, ali nama izgleda toliko dobro da ga možemo zamisliti i kao "boom" komad u klasičnim i elegantnim siluetama. Cijena ovog balonera je 99,99 eura, amože se naći na web shopu Mango.com.

Moda 10 najboljih brendova traperica - obožavaju ih i modni urednici i trendseterice!

Posjeti Miss7.24sata.hr