Mala crna haljina Jelene Rozge

Marko Lukunić/PIXSELL
Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac u četvrtak 05. lipnja otvorila je svoj showroom (Gajeva ulica 28), a tom događaju prisustvovale su zvijezde koje rado nose njene ženstvene kreacije.
Vidi originalni članak

Glavna zvijezda večeri je bez premca bila pjevačica Jelena Rozga koja je rado došla podržati Dianu, a za tu prigodu je odjenula malu crnu haljinu iz nove kolekcije. Naime, osim otvorenja showrooma, Diana je klijentima, prijateljima i medijima predstavila i novu mini cruise kolekciju.

Jelena je odabrala model haljine koji najčešće nosi i koji ističe njenu liniju. Kratka i uska crna haljina pozornost plijeni svojim dekolteom, ali i načinom na koji prati liniju tijela. Pjevačica je haljinu kombinirala uz minimalan broj modnih dodataka.

Kako je dekolte sam po sebi ukrašen, odustala je od ogrlica, a jedini nakit su tanke narukvice. Total crni look pjevačica je upotpunila crnim salonkama i lakom za nokte. Jedini dašak boje je crveni ruž na usnama.

Zamjerka svakako ide mrežastim čarapama boje kože koje se same po sebi veoma teško kombiniraju. Napokon nam je stiglo lijepo vrijeme, stoga bi Jelenu rado vidjeli u upečatljivim ljetnim cipelama.

Osim Jelene, otvorenje nisu propustile ni Marijana Batinić, Iva Jerković, Ecija Ivušić, Mirna Maras i dizajner Ivan Alduk.

Decentno uređen showroom prostire se na stotinu četvornih metara u samom centru Zagreba, a sudeći prema dosadašnjem Dianinom uspjehu, showroom će postati nova shopping adresa u srcu Zagreba.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na otvorenju showrooma...

Posjeti Miss7.24sata.hr