Katie Holmes, Maja Šuput, Olivia Culpo... slavne cure vole kožne haljine. Pronašli smo super modele od 180 kuna naviše

Instagram@majasuput
Vidi originalni članak
  • Koža i imitacije kože omiljeni su materijali koje volimo nositi tijekom hladnijih mjeseci
  • Kožne jakne, suknje, a posebno haljine većinom dolaze u neutralnim nijansama koje se savršeno stapaju s materijalom
  • Maja Šuput odlično nosi kratku smeđu kožnu haljinu, a mi smo provjerile tko još voli nositi slične modele te ih pronašle i u trgovinama

Kožni materijali te tkanine od umjetne kože sinonim su jesenske i zimske mode jer tad kolekcije brendova preplavljuju modeli hlača, jakni, suknji i košulja i haljina izrađenih upravo od ovih materijala.

Iako je klasična crna uvijek u trendu, sve više viđamo i modele u drugim bojama poput luksuzne nijanse konjaka, a haljinu upravo u toj boji uočili smo i na Maji Šuput. Kratka haljina dugih rukava na preklop i s naborima Maji odlično stoji, a pjevačica ju je kombinirala s visokim čizmama u sličnoj nijansi.

I druge zvijezde obožavaju uske kožne haljine raznih modela, dugih ili kratkih rukava ili i bez rukava, što im daje poseban dašak elegancije, a takav model brenda Fendi primjerice nosi influencerica Olivia Culpo u smeđoj boji. 

Kožne haljine voli nositi i najstarija sestra Kardashian, Kourtney Kardashian Barker, koja je odabrala model u crnoj boji bez naramenica.

Njemačka manekenka Caroline Daur jednako se stylish priključila trendu kožnih haljina, u Fendijevom modelu kaputića-haljine boje konjaka, dugih rukava i s pojasom oko struka.

Manekenke Camilla Morrone i Heidi Klum također odlično nose trend kožnih haljina u klasičnoj crnoj boji, no stilizirane na različite načine, što dodatno pokazuje svestranost kožne haljine!

Moda Od svih štikli, Maja Šuput i privatno i poslovno najviše nosi upravo ove, očito najdraže

Stylish glumica Katie Holmes odlučila se pak za nešto drugačiji model kožne haljine u svijetloj nijansi te odabrala bijeli model brenda Chloe, kojeg krasi zanimljiv isprepleteni, rupičasti dizajn te resice po rubu. Haljinu midi duljine s tanjim naramenicama, Katie je kombinirala s trendi modelom glomaznih oxford crnih cipela na vezanje. Katie je svoju kombinaciju upotpunila jednostavnom crnom kožnom torbicom.

U trenutnim kolekcijama raznih modnih brendova pronašle smo predivne kožne haljine te haljine od umjetne kože koje će se sjajno uklopiti u sve jesenke modne kombinacije!

Osim klasičnih crnih te raskošnih smeđih i konjak nijansi, pronašle smo i predivne modele u bordo i tamnoljubičastim nijansama!

Moda Maja Šuput zabljesnula u raskošnoj haljini s potpisom prijatelja i stilista Marka Grubnića
 

Posjeti Miss7.24sata.hr