Ma kakav bombončić ima Ipanema! Miks su japanki i sandala s potplatom, a dolaze ludim bojama

Instagram @nvannes Instagram @nvannes
Vidi originalni članak
  • Japanke su neizostavan dio ljeta, ali ponekad uz klasične modele koje nosimo svakodnevno, poželimo imati nešto malo drugačije
  • Ipanema, jedan od najpoznatijih brendova ljetne obuće, u ponudi ima model cipela koje su mješavina japanki i sandala, a dolaze u ludo zabavnim bojama
  • Pravo su ljetno osvježe, i ne samo zbog boje već i malo drugačijeg stila
  • Pročitaj više: Čarolija je u detaljima: Ne možemo se nagledati ljetnih modnih kombinacija Slađane Ostić

Od lipnja do rujna japanke postaju omiljena, ali i najnosivija obuća. Ugodne su, lagane na nozi, a u ovoj sezoni su i veoma popularne u večernjim odjevnim kombinacijama. Iako je uvijek dobro imati klasiku u ormaru, ponekad nam dosade takvi komadi i poželimo u outfite unijeti malo zabave uz nesvakodnevne modele i jarke boje. Na ecipelama smo pronašli Ipanema japanke koje su veoma zanimljive, a s obzirom na to da oko noge imaju i trakicu mogili bismo ih svrstati u neki miks sandala i japanki. 

Ove Ipanema japanke dolaze u četiri boje - žutoj, ružičastoj, smeđoj i plavoj, a svaka u sebi nosi neku dozu odvažnosti. I dok je smeđa klasika koju ćeš moći nositi na sve u svom ljetnom ormaru, uz ružičastu ćeš imati princeza trenutak zbog nježne, gotovo svjetlucave nijanse. Ovog ljeta sve se vrti oko "brat" zelene boje, i iako su Ipanema japanke više u žutoj nijansi, s ovim modelom ćeš biti u trendu, a sigurni smo da će boja privlačiti i pozornost. Naravno, ni plava boja nije klasična plava, već je riječ o kraljevsko plavoj boji koja je tijekom ljeta uvijek popularna na modnim dodatcima, iako je tijekom godine često zanemarimo.

 

Ipanema japanke sandale imaju debeli povišeni potplat što znači da će ti linija automatski izgledati bolje jer kada stojimo u ravnim, gotovo nevidljivim japankama, ponekad se na slikama začudimo našem izgledu. Osim povišenog potplata koji dobro izgleda, u ovim Ipanema modelima će ti biti udobno i hodati, a imaju dvije trakice oko noge, jednu s prednje, drugu sa stražnje strane te ti neće spadati s nogu. Zahvaljujući kopču možeš ih stezati ili opuštati po želji.

Cijena Ipanema japanki sandala na ecipelama je 26 eura, a snižene su s 40 eura.

 

Moda Elegantne Francuskinje padaju u drugi plan: ovog ljeta se ugledamo na Skandinavke i kopiramo njihovih 5 outfita

Posjeti Miss7.24sata.hr