Ludo i genijalno: šal za gležnjeve baš bi nam dobro došao

Lercio
Okej, s ovim modnim dodatkom ti sigurno neće biti hladno za gležnjeve... Ali će ti se zato svi smijati!
Vidi originalni članak

Znaš kako ti mama i baka stalno govore da "nikad ne smiješ hodati golih gležnjeva"? Netko se jako pametan sjetio genijalnog izuma koji bi mogao postati glavni zimski hit. Uostalom, žrtvovati modu samo zbog opasno niskih temperatura nije nam prihvatljivo... Umjesto smrzavanja i pokazivanja golih gležnjeva (koji uostalom izluđuju tvoju baku!) možda jednostavno možemo omotati gležnjeve šalom - jer to je očito novi modni hit!

Dječji šal, 95 kuna

MODNI TRIKOVI 7 maštovitih načina kako nositi šal ove zime

Šal za gležnjeve rješenje je za sve žene i muškarce koji se zimi baš nikako ne mogu odvojiti od cropped hlača, iako bi upravo duže traperice uspješno riješile problem. Fotografija šala oko gležnjeva pojavila se u talijanskoj publikaciji Lercio, ali ona je zapravo samo satirična slika kojom su se htjeli našaliti s muškarcima koji zimi hodaju golih gležnjeva. 

Što kažeš? Fashion ili ne?

MISS7 ANKETA Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo...

Još uvijek ne postoje specifični šalovi dizajnirani baš za gležnjeve, ali nama se ova ideja čini toliko urnebesnom da ju slobodno možemo i same isprobati. Ako si hrabra i želiš započeti novi mega smiješan trend, mi nemamo ništa protiv, a sve što ti treba je mini šal, odnosno dva! A možda da baki daš ideju kad joj sljedeći put ponestane inspiracije za pletenje...?

Posjeti Miss7.24sata.hr