Ljupka Gojić Mikić zanimljivo je iskombinirala fluorescentne gumene čizme od 3 700 kuna

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Bivši model, a danas poduzetnica Ljupka Gojić Mikić poznata je po svom odličnom stilu
  • Uz komade svog brenda Jolie Petite često kombinira dizajnerske komade
  • Ovog puta je odabrala fluorescentne gumene čizme brenda Bottega Veneta čija je cijena 3 707 kuna

Ljupka Gojić Mikić jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica čiji stil mnogima služi kao inspiracija. Dobro je poznato kako je uvijek u koraku sa svjetskim trendovima koje nosi na poseban način i uvijek izgleda genijalno. Sada se odlučila za jedan model čizama koje se ne bi svatko usudio nositi, a riječ je o niskim i glomaznim fluorescentim gumenim čizmama brenda Bottega Veneta. 

Stars Kako domišljato! Ljupka Gojić Mikić ima odličan trik koji će pozdraviti mnoge mame

Ljupka je ovu zanimljivu obuću kombinirala uz tamne komade svog brenda Jolie Petit, a gumene čizme podignule su cijelu kombinaciju. Riječ je o modelu naziva ''The Puddle'', a cijena im je 490 eura, odnosno oko 3 707 kuna. 

Osim u žutoj, dolaze u crnoj, smeđoj, bež i ružičastoj boji, a isti model postoji i za muškarce. Ljupka je često predvodnica trendova na domaćoj modnoj sceni pa ne sumnjamo da ćemo ovaj model viđati i na drugim damama koje će se ohrabriti za ovu zanimljivu obuću. 

Moda Čije su ljepše? Severina i Nikolina Ristović na novim fotografijama imaju genijalne cipele

Prema Instagram profilu brenda, ovaj model je predstavljen na reviji u veljači i odmah je postao predmet želja mnogih svjetskih trendseterica.

Posjeti Miss7.24sata.hr