Ljetni modeli iz nove H&M kolekcije će te oduševiti, izdvojili smo neke jako dobre komade

Pr/H&M
Vidi originalni članak
  • U neutralnoj paleti boja s naglaskom na bijelu, crnu i bež, ali i s dodatkom nijansi plave H&M je predstavio još jednu odličnu kolekciju, ovog puta posvećenu bezbrižnim ljetnim danima
  • U kolekciji ćeš moći pronaći neizostavne bijele haljine za ljeto, kao i one ženstvene satenske za vruće ljetne večeri
  • Puf rukavi,  mašne i volani samo su neki od efektnih detalja koji će obilježiti ljetnu sezonu, a koji su ukrasili i najnovije modele

Volimo minimalizam u ljetnim mjesecima. Naravno da je ljeto tu i za jarke boje, ali ima nešto tako šik u nošenju prigušenih tonova na vrućini. Ove godine, H&M nas je opet oduševio kolekcijom bezvremenskih boja. Lepršave majice, haljine širokih krojeva uz dodatak sakoa koje možeš prebaciti preko bilo koje ljetne kombinacije ove predmete ćeš željeti nositi od sada po sve do jeseni.

Primjeri: H&M (340,90 kuna), H&M (149,90), H&M (209,90 kuna)

Iako ćemo ljeto vjerojatno dočekati s kišom, ljetni mjeseci ispred nas donijet će one tople i sunčane dane kojima se uvijek veselimo i koje cijelu godinu s nestrpljenjem iščekujemo. S toplim i sunčanim danima, stižu nam i novi modni trendovi koji će u središtu naše garderobe istaknuti prozračne i lagane modele s dozom ljetne zavodljivosti. Najbolje od ljetnih modnih trendova i modela u svojoj novoj kolekciji okupio je popularni švedski brend H&M. 

Ova tri modela hlača ćemo rado nositi narednih mjeseci. Lepršave naš su favorit

Lagane haljine i ove će godine odigrati ključnu ulogu u našim ormarima i svakodnevnim kombinacijama, a H&M ih donosi u novom izdanju koje su osvježili i začinili najpoželjniji trendovi sezone. Puf rukavi, mašne i volani samo su neki od efektnih detalja koji će obilježiti ljetnu sezonu, a koji su ukrasili i najnovije modele.

Lepršava haljina do ramena s dugim, voluminoznim rukavima i prorezima na bočnim stranama ruba, biti će prigodna za dnevnu šetnju ili čak odlazak na plažu. Haljina bez rukava do koljena od mekanog pamuka s okruglim izrezom, spuštenih ramena s preklopljenim rubom i visokim prorezom na jednoj strani bit će savršena za ljetne šetnje. Ova nježna boja istaknuti će ženstvenost.

Primjeri: H&M (250,90 kuna), H&M (89,90), H&M (209,90 kuna)

U neutralnoj paleti boja s naglaskom na bijelu, crnu i bež, ali i s dodatkom nijansi plave u trendi košulji na pruge H&M je predstavio još jednu odličnu kolekciju, ovog puta posvećenu bezbrižnim ljetnim danima. U središtu kolekcije nalaze se ljetni klasici kojima se uvijek vraćamo s prvim vrućim ljetnim danima.

Moda H&M predstavio novu kolekciju loungewear komada ukrašenih citatima poznate pjesnikinje

Primjeri: H&M (209,90 kuna), H&M (299,90), H&M (299,90 kuna)

Moda Traperice i dobar top nenadmašan su spoj čak i ljeti: pogledaj 5 kombinacija koje smo složili

Uz ove nove favorite koje ćemo nositi od jutra do večeri, H&M kolekcija donosi i nezaobilazne sakoe. Oni su uvijek "must have" u svakom ormaru, a možeš ih uklopiti u gotovo svaki stajling, posebice u ovim predivnim pastelnim nijansama. Možeš izabrati između mnoštvo modela, a mi smo izabrali ovaj duži sako ravnog kroja u mješavini tkanog platna i ukrasnim gumbima na manšetama.

Posjeti Miss7.24sata.hr