Lidija Lešić zna kako osebujnim šeširom, torbom, cipelama, a i ostatkom stajlinga privući poglede

Dalibor Urukalović/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Prvo nam je za oko zapeo osebujan stajling, a onda smo prepoznali i tko ga nosi
  • Od svakog pojedinog komada na influencerici Lidija Lešić teško je odvojiti pogled
  • Šešir je svakako ono što prvo upada u oči, zatim torba, pa cipele, pa...

Zagrebačka špica mjesto je na kojemu se može vidjeti mnoštvo različitih modnih izričaja - od onih koji su posljednji krik mode do onih koji su već poprilično zastarjeli. Upravo zbog toga uspijevaju se istaknuti samo one dame s posebnim modnim vještinama. Jedna od njih je i poznata manekenka i influencerica Lidija Lešić koja je svojim damskim stajlingom plijenila pažnju brojnih prolaznika. 

Street style Ova plavuša jako dobro zna kako nositi široke hlače i odlično izgledati

Lidija je u društvu supruga Kazimira prošetala centrom grada, a par je i ovoga puta bio modno usklađen. Naime, supružnici Lešić poznati su po svojim stilski usklađenim kombinacijama kojima nas nerijetko oduševljavaju. Lidija je za ovu prigodu odabrala bijelu čipkastu midi haljinu koja ima zanimljive detalje volana. Preko haljine odjenula je oversize pulover na kopčanje, a struk je naglasila crnim remenom s upečatljivom zlatnom kopčom. Lidija je odabrala i upečatljive crne loaferice sa zlatno-crvenim detaljima. Posebni štih ovom looku dao je crni šešir s čipkastim zlatnim motivima. Skladnu ravnotežu boja Lidija je "narušila" zelenom velikom torbom koja se savršeno uklopila uz cijeli outfit. 

Moda Ova dama sa špice zna kako biti super seksi, a ne pokazati previše

Iako je Lidija bila glavna modna zvijezda na špici, pohvale za stajling zaslužio je i Kazimir. Bijelu dolčevitu i crni kratki kaput iskombinirao je sa samtanim hlačama i cipelama u istoj smeđoj boji. Velika pohvala za ovaj par!

Posjeti Miss7.24sata.hr