Lepršavu Guess haljinu pronašli smo na odličnom sniženju, evo kako je nosi Anđela Zlopaša

Instagram @andelaroncevic
Vidi originalni članak

Ako pogledamo profil Anđele Zlopaše, rekli bismo da je velika ljubiteljica haljina, naročito onih u midi i maksi dužinama. Posljednja ioju smo vidjeli na Anđele nije klasična proljetna haljina, i na prvu bismo čak rekli da je više jesenski model. Naime, na haljini prevladavaju smeđe nijanse i tamnija paleta boja koje više pripadaju hladnijim nego toplim mjesecima, ali zbog svog prozračnog stila, ova haljina definitivno prolazi i pod proljetne modele.

Lepršava haljina koju nosi Anđela je brenda Guess i moramo priznati da nas je to ugodno iznenadilo, jer ovo nije model koji bismo inače očekivali u ponudi brenda poznatog po provokativnijim komadima, a naročito uskim i večernjim haljinama. Ova Guess haljina je, rekli bismo sušta suprotnost svemu što smo naviknuli viđati kod brenda, ali ne možemo reći da nam se ova promjena ne sviđa.

Haljina patchwork uzorga prozračna je i lagana i u njoj će biti ugodno i tijekom toplijih dana. Haljina je poprilično dugačka, a uz predivan V ovratnik i balon rukave ova haljina je dobila dozu elegancije i nije komad koji ćemo nositi na plažu, već je više za šetnju gradom ili neko svečanije događanje.

Odlična vijest je ta što smo ovu Guess haljinu pronašli na veoma dobrom sniženju. Naime, njezina originalna cijena je 181 euro, a trenutno je na čak 49% popusta i košta 92 eura. Ako ti je dosta cvjetnih i izvezenih detalja na haljinama, ovo je model koji će ti unijeti osvježenje u garderobu.

Moda Haljina Anđele Rončević je vrh, a znamo i u koji dućan navratiti da ukrademo cijeli look

Posjeti Miss7.24sata.hr