Kupaći kostimi već pune police trgovina: izgleda da ćemo ova 4 modela najčešće nositi

Foto: Zara, jednodijelni kupaći kostim ( 29,95 eura)
Vidi originalni članak

Do službenog početka ljeta je ostalo nešto malo više od 100 dana, ali se ipak nadamo da ćemo se okupati u moru prije toga. Naša omiljena odjeća za ljeto su svakako kupaći kostimi iz kojih se "ne skidamo", a iz sezone u sezonu novi modeli postanu popularni. Ove godine, doći će do malih promjena u trendovima, a sve će se temeljiti na odvažnosti i zanimljivosti. Pa krenimo redom...

Badići coquette estetike

Romantičan stil koji je trenutno popularan u svijetu mode će se odraziti i na kupaće kostime, a nježne boje i ženstveni detalji će biti veoma traženi.

Jednodijelni kupaći kostimi i dalje su u igri

Iako su dugo bili van mode, jednodjelni kupaći kostimi su se vratili prije dvije, tri godine na velika vrata, a ostaju ovdje u u ljeto 2024. Volimo ih jer su u isto vrijeme i kupaći kostim i top za zabavu na plaži.

Minimalizam uvijek prolazi

Kao i gotovo svake godine, vječni komad su minimalistički kupaći kostimi. Oni su najčešće u jednoj boji (crnoj) i jednostavnog kroja bez detalja.

Životinjski uzorak ili mob wife na plaži

Model koji nikada ne izlazi iz mode je svakako kupaći kostim sa životinjskim uzorkom, a ove godine se nose sve varijacije na temu.

Moda Četiri modela bikinija i kupaćih kostima koji će zavladati plažama

Posjeti Miss7.24sata.hr