Kultna mala siva haljina Carrie Bradshaw stigla u Pull&Bear, a košta manje od 20 eura

Promo
Vidi originalni članak
  • Carrie Bradshaw jedna je od kraljica stila malih ekrana, a odjeća koju je nosila prije više od 20 godina i dalje je u trendu
  • Jedna od njezinih haljina koje se posebno ističu je i siva mini haljina koju je Carrie nosila i proslavila
  • Gotovo jednaki model haljine smo pronašli u Pull&Bearu, po odličnoj cijeni

S dolaskom serije 'Seks i grad' na Netflix ne možemo prestati uživati u modnim kombinacijama četiri najboljih prijateljica, a iz epizode u epizodu poželimo imati neki od modela u svom ormaru. Odjeća koju su djevojke nosile s godinama je dostigla status kultnih komada, a naročito kada je riječ o kreacijama koje je nosila Carrie Bradshaw  odnosno Sarah Jessica Parker. Jedna od takvih haljina je i mini siva haljina koju je Carrie proslavila i s kojom je pojam male crne haljine uspješno premetnula u malu sivu haljinu. 

Njezina haljina je postala ikonska i simbol slobode žena. Naime, Carrie je ovu haljinu nosila u drugoj sezoni, 15-oj epizodi, na spoj s Vaughnom Wyselom, a zatim za ručak s Mirandom, Charlotte i Samanthom nakon prekida veze. Scena u kojoj šeta ulicom, a zatim kuca na prozor restorana u kojem se nalaze njezine prijateljice, odjevena u kratku sivu haljinu s pilotskim sunčanim naočalama i sandalama sa zlatnim remenčićima, postala je ikonska.

Poslije Carrie, ovakav stil haljine smo imale prilike vidjeti i na Kendall Jenner koja je nosila model australskog brenda St Agni. Da, obje djevojke su veoma mršave i haljina im stoji kao pripijena uz tijelo, ali to ne znači da je ne može nositi svatko. Naročito sada kada smo sličan model haljine pronašli po odličnoj cijeni

Naime, mini siva haljina uz tijelo s debelim naramenicama stigla je u Pull & Bear, a mi nismo mogli ne vidjeti sličnost između nje i Carrie haljine. Ova mini haljina možda po nekima je model samo za one najodvažnije djevojke, ali mislimo da u modi nema pravila i da su sva tijela lijepa te da nema djevojke koja ne može rasturiti noseći ovu haljinu. Cijena haljine je 15,99 eura i dostupna je na njihovom web shopu.

Mala siva haljina je ultimativni hit komad ovog proljeća, a možeš je kombinirati na razne načine, uz tenisice ili balerinke, a preko nje možeš nositi košulje od lana ili jakne od jeansa dok temperature ne pređu 20 stupnjeva. Mi smo svoj model male sive haljine već dodali u svoju košaricu, ali ako nisi sigurna u ovaj izbor boje, isti model haljine dolazi u još tri, crvenoj, zelenoj i crnoj. Pogledaj, možda je jedna od njih tvoj favorit?

Posjeti Miss7.24sata.hr