Krupne ogrlice-lanci najhot su nakit ovoga ljeta. Pogledaj kako nositi ovaj atraktivni komad

Instagram@tamara Modni dodatak koji je sve više rasprostranjen su velike ogrlice
Vidi originalni članak
  • Moda je rekla svoje: vratio se trend asesoara koji će dati upečatljivi pečat svakoj kombinaciji
  • Kolekciju nakita upotpuniti ogrlicom u obliku lanca, što krupnijeg, to bolje - influencerice su već odabrale svoje najdraže modele
  • Za ogrlicu s karikama lanca ne moraž potrošiti puno, imaju ih svi high street brendovi. Evo ponude...

Nakon godina odricanja od krupnih ogrlica u korist nježnih lančića s privjeskom koji se nose u nekoliko "slojeva", moda je rekla svoje: velike ogrlice ponovno su na dnevnom redu 2021. godine, a jedan određeni stil predvodi trend. Govorimo o ogrlicama u obliku lanca, s velikim (i još većim, najvećim) karikama.  

Mnoge influencerice već su prigrlile ovakav nakit, a možeš ga kombinirati na nebrojeno mnogo načina. Primjerice, možeš upotpuniti svoju lančanu ogrlicu finim privjescima i detaljima. 

Primjeri: Asos (65,90 kuna), Zara (139,90), Zara (119,90 kuna)

Istovremeno seksi i čedan, ovaj "goli" trend zavladao je svim ljetnim komadima

Vraćajući se sve do 80-ih, ogrlice-lanci uživale su popularnost u više navrata tijekom četiri posljednja desetljeća. I sada, zahvaljujući Saint Laurentu i Bottega Veneti koji su ove sezone predstavili krupne ogrlice sa svojim potpisom, opet su tražene. Iako je komad oko vrata upečatljiv, ne znači da ga ne možeš spojiti s isto tako velikim naušnicama. 

Primjeri: Asos (75,90 kuna), Zara (79,90), Asos (69,90 kuna)

Life&style Pronašli smo divan srebrni nakit na sniženju do čak 50 posto, evo gdje

Već prošlog ljeta Net-a-Porter tako je u ponudi imao čak 840 različitih modela ovakvih ogrlica, a samo jedan pogled na ovogodišnju rubriku s nakitom dovoljan je da se uvjerimo da su lanci oko vrata vruća roba i ove sezone. Najbolje je što ne trebaš imati proračun za dizajnerski komad jer high street brendovi redom nude više takvih modela. 

Primjeri: Bershka (69,90 kuna), Reserved (49,90), Asos (82,90 kuna)

Moda Trend koji jača: remenčići nisu više rezervirani za sandale, sada i hlače imaju pojaseve oko gležnjeva

Ove ogrlice na tvom vratu udahnuti će novi životni vijek svakoj modnoj kombinaciji koju odjeneš, a lančana ogrlica poslužit će ti i i kad ljeto prođe. Dobro izgleda i na veste na kopčanje V-izreza i kad se nosi preko dolčevite.

Posjeti Miss7.24sata.hr