Kožne suknje uvijek su poželjan komad - pronašli smo fantastičan model s plisiranim detaljem

Instagram @adtwenty Foto: Instagram @adtwenty
Vidi originalni članak
  • Ako je suditi prema street style kombinacijama koje su šetale ulicama svjetskih metropola za vrijeme trajanja tjedana mode, jedan on najpoželjnijih komada jeseni je kožna suknja
  • Njihova nas popularnost nije iznenadila budući da su mnogi brendovi poput Bottege Venete i Miu Miu posljednjih godina idolizirali upravo retro siluete midi dužine
  • Divan model brenda AD twenty u toploj smeđoj nijansi u koji smo se zaljubili na prvi pogled pronašli smo u ponudi trgovine Europa92

Kada si pokušavamo portretirati pregled svih aktualnih modnih trendova, modne nam piste nipošto nisu jedini izvor inspiracije, već ju jednako često pronalazimo i u street style kombinacijama koje se može susresti na gradskim ulicama i koje su nerijetko puno vjerodostojniji zbir svega što zaljubljenici u modu vole nositi od onoga što modni dizajneri vole zamišljati. 

A ako je suditi prema street style kombinacijama koje su šetale ulicama svjetskih metropola za vrijeme trajanja tjedana mode, jedan on najpoželjnijih komada jeseni je kožna suknja koju smo mogli vidjeti u režiji mnogih modnih insajderica. Elegantne midi suknje u toplim jesenskim nijansama, priznajemo, nisu stigle kao iznenađenje, budući da su mnogi brendovi poput Bottege Venete i Miu Miu posljednjih godina idolizirali upravo ovakve retro siluete. 

Od suknji pencil kroja koje naglašavaju figuru do onih nešto damskijih A-kroja i plisiranih modela, kožne midi suknje su se pokazale kao ultimativni statement modeli koji su za jesenske mjesece kao stvoreni i koji su izrazito svestrani pa tako jednako sjajno izgledaju i uz basic majice kratkih rukava, kao i uz pletene džempere ili dolčevite. 

Moda Jedna suknja uspjela je zasjeniti sve ostale na fashion weeku: 'školska uniforma' glavni je hit jeseni

Jedan ovakav klasik koji će se savršeno slagati s bezbroj komada iz naše garderobe pronašli smo u ponudi trgovine Europa92 i u njega se zaljubili na prvi pogled. Pencil model brenda AD twenty izrađen je od umjetne smeđe kože, a osvojio nas je neobičnim krojem s prorezom ispod kojeg proviruje plisirani til u istoj nijansi i ukrasnim gumbima na sredini.

Ova ljepotica dolazi u rasponu veličina od XS do XL, a cijena od 54,99 eura čini nam se i više no pristojna uzme li se u obzir koliko je ovaj model zanimljiv, atraktivan i istovremeno sofisticiran. Što god uz nju odjenuli, jedno je sigurno - u ovoj suknji nećemo proći nezamijećeno. 

Moda Lepršave, zavodljive i nipošto rezervirane samo za ljeto: izdvojili smo najljepše prozirne suknje

Posjeti Miss7.24sata.hr