Kožne Prada mokasinke pronašle su svoje mjesto među must have obućom

Instagram @amytowne
Vidi originalni članak
  • Već su neko vrijeme omiljena obuća mnogih trendseterica, a njihova jednostavnost i elegantncija omogućuju im kombiniranje u različitim stilovima
  • Posebno ih obožavaju sve ljubiteljice mode 90-ih, poput Belle Hadid i Hailey Bieber 
  • Iako su se pojavile kao vrući trend, čini se da su ipak pronašle trajno mjesto među omiljenom obućom 

Preppy Prada kožne mokasinke osvojile su modni svijet te ih obožavaju nositi it djevojke, poput Belle Hadid i Hailey Bieber ili danske influencerice Pernille Teisbaek. Prije nekoliko sezona pojavile su se kao novi trendovski par obuće, no sad su već dokazale svoje mjesto u modnom svijetu te ormarima s obućom brojnih ljubiteljica mode.

Izrađene od meke teleće kože, ove okrugle mokasinke s debelim potplatom i Pradinim trokutastim logom koji ih krasi na prednjem dijelu, elegantnija su i profinjenija verzija glomaznih čizama koje su vladale proteklih sezona. Iako Pradine mokasinke nisu jedine udobne i chunky verzije mokasinki na tržištu, njihov jednostavan, ali efektan dizajn na kojem se posebno ističe logo, ipak se izdvojio iz mase modela. 

Brojne ih influencerice nose upravo u totalno preppy stilu, s kratkim plisiranim suknjama, širokim puloverima i visokim bijelim ili crnim čarapama, dok se neke odlučuju za opuštenije stylinge i Prada mokasinke nose s baggy trapericama ili tajicama. 

Moda Kožna Prada Cleo torbica mogla bi postati it modni dodatak jeseni

Pomalo strogog izgleda, ove Pradine mokasinke koje polako dobivaju kultni status, sve više se uklapaju u najrazličitije modne kombinacije i odmiču od krutih, ulaštenih cipela, što Prada dokazuje i brojnim različitim modelima ovih mokasinki.

Tako osim klasičnih crnih, možemo vidjeti u verziju od bijele kože, metalizirane zlatne ili srebrne ili pak model ukrašen kristalićima, koji izgleda posebno efektno, kao i verziju natikača, ali i različitu visinu pete.

Moda Adriana Ćaleta-Car stvarno voli ove čizme. Ima ih na čak 7 objava posljednjih nekoliko tjedana

Posjeti Miss7.24sata.hr