Zgodnija od mame: kći Gwyneth Paltrow, Apple Martin, najnovija je Chanel djevojka

Profimedia / @salmahayek Instagram Apple Martin na Chanel haute couture reviji
Vidi originalni članak
  • Apple Martin po prvi put je prisustvovala Tjednu mode u Parizu
  • Mlada Apple na Chanelovoj reviji pojavila se u prepoznatljivom outfitu s potpisom ove modne kuće
  • Osim njene modne kombinacije, svi su primijetili i koliko nalikuje svojoj majci Gwyneth Paltrow

Apple Martin, 18-godišnja kći glumice i osnivačice brenda Goop, Gwyneth Paltrow i pjevača Chrisa Martina, na Chanelovoj haute couture reviji za proljeće/ljeto 2023 imala je svoj debi na Tjednu mode. U chic outfitu s Chanelovim potpisom, Apple je reviju promatrala iz prvog reda, s Lucy Boynton, Sadie Sink i Angèle.

Apple je nosila crno-bijelu verziju kultnog kostima od tvida, koji se sastojao od kratkog sakoa te mini suknje. Klasičnu kombinaciju kombinirala je s malom crnom prošivenom torbicom preko tijela te crnim kožnim mokasinkama na platformu. Modnu kombinaciju spojila je s beauty lookom inspiriranim 60-ima, s jakim crnim eyelinerom te svojom kosom stiliziranom s nježnim uvinutim vrhovima.

Stars 7 strogih pravila koja moraju poštovati djeca Gwyneth Paltrow - i jedno koje mora pratiti ona sama

Modni novinar Derek Blasberg na Twitteru je prokomentirao Applein dolazak na Chanelovu reviju: "Karl Lagerfeld upoznao je Apple Martin kad je imala četiri godine i proglasio kako će ona jednog dana biti Chanel djevojka. To se danas dogodilo!"

Neke je obožavatelje svojom pojavom Apple podsjetila na svoju majku, Gwyneth Paltrow, kojoj jako nalikuje, a Gwyneth često zna na svojem Instagramu objave posvetiti upravo svojoj kćeri.

Moda Kylie Jenner prošetala je lavlju glavu, no to nije bio najbizarniji outfit na Schiaparelli reviji

Posjeti Miss7.24sata.hr