Kći Anice i Roberta Kovača, Leticija, dizajnirala je cool navijačke trenirke. Nogometna groznica se širi!

Instagram @byleticijakovac
Vidi originalni članak
  • Leticija Kovač, najstarija kći Anice i Roberta Kovača, dizajnirala je genijalne navijačke trenirke 
  • Osim što je osmislila dizajn, uz mamu i mlađu seku prihvatila se i uloge modela za ovu kolekciju
  • Osim crvenom i bijelom bojom, trenirka se ističe i prepoznatljivim crveno bijelim kvadratićima, natpisom 'Hrvatska' te mapom lijepe naše

U najboljem mogućem trenutku, svega par sati uoči jedne od najnapetijih utakmica koje je Hrvatska nogometna reprezentacija ikad odigrala - one protiv Japana, a koja je u konačnici Hrvatsku još jednom plasirala među osam najboljih reprezentacija svijeta, svjetlo dana ugledala je kolekcija trenirki kao stvorena za sve obožavatelje naših vatrenih. 

Moda Trenirke su prava ležerna odijela, a ovo su najbolji modeli!

Potpisuje ih Leticija Kovač, najstarija kćer Anice i Roberta Kovača, a ponosna mama svoju je ponosno prošetala špicom još prije par tjedana kada su tek rijetki znali čiji dizajn zapravo nosi. Osim što izgledaju izuzetno udobno, ove su trenirke obojane hrvatskim bojama te sadrže brojne detalje po kojima smo poznati diljem svijeta. 

Nešto šire hlače koje dolaze u crvenoj i bijeloj boji tako su ukrašene natpisom 'Hrvatska' plave boje na jednoj i mapom Hrvatske na drugoj nogavici, dok crop gornji dijelovi također postoje u dvije varijante - jednobojnoj crvenoj s kapuljačom s kvadratićima te bijeloj ukrašenoj tim istim, dobro poznatim i prepoznatljivim crveno bijelim kvadratićima. 

Moda Nova kolekcija Balenciaga x adidas: kad visoka moda ubaci štikle među trenirke

Ovo je 19-godišnjoj Leticiji prva kolekcija, a njome je pokazala kako s puno umijeća uspješno kombinira i mamin i tatin svijet. Upravo su ona i njezina mlađa seka Viktorija uz mamu stale pred objektiv u ulozi modela za ove genijalne trenirke i tako dokazale da su, osim  iznimne ljepote, od mame naslijedile i smisao za modu i poziranje. Bravo!

Posjeti Miss7.24sata.hr