S ovakvim čizmama nitko ne može proći nezamijećeno! Kaubojke Pamele Badžek su stvarno nešto posebno

Instagram @august_xvi Pamela Badžek
Vidi originalni članak
  • Kaubojske čizme jedan su od vodećih jesenskih trendova, a to vrlo dobro zna i Pamela Badžek
  • Influencerica je podijelila fotografiju u vatreno crvenim kaubojskim čizmama i ostatkom outfita u crvenoj, tamnoplavoj i crnoj boji
  • Upečatljive čizme, pravi statement komad, dobile su i neočekivane komentare - usporedbu sa serijom 'Kako sam upoznao vašu majku'

Influencerica Pamela Badžek pomno prati trendove, a ovog puta iznenadila je trendi stylingom u kojem su glavnu riječ preuzele kaubojske čizme. Vatrena crvena boja savršeno se uklopila u topli jesenski dan, a Pamela je čizme koje su u komentarima dobile same pohvale, kombinirala s elegantom prugastom vestom na kopčanje s crvenim i tamnoplavim prugama te ukrašenoj zlatnim gumbima i kratkim tamnim hlačama te crnom torbicom i sunčanim naočalama.

Moda Kaubojske čizme osvajaju jesensku sezonu, a mi smo otkrili posebno elegantne modele

Pamela je odabrala kožne kaubojske čizme brenda Paris Texas, a isti model dostupan je još i u klasičnoj crnoj boji. Na stranici farfetch.com čizme se mogu naručiti po cijeni od 6249, 91 kuna, odnosno 726 funti.

Nakon Pameline objave, osim pohvala za outfit, obožavatelji serije 'Kako sam upoznao vašu majku' u komentarima su odmah  povezali njene čizme s poznatim parom čizama iz sitcoma koje nosi lik Teda Mosbyja pa su tako neki od komentara: "You're giving 'Ted Mosby & his red cowboy boots' vibes from 'How I met your mother', love it" i "Ted Mosby čizme".

Kako ti se čini, ima li sličnosti?

Moda Ulična moda: Zadranka bijelo odijelo kratkih hlačica kombinira s visokim čizmama i golim trbuhom


 

Posjeti Miss7.24sata.hr