Kate oduševila izborom suknje, evo gdje možeš pronaći slične

instagram @janko_popovic_volaric
Kate Middleton često bira klasične modne komade, ali ovaj put oduševila je izborom trendi suknje. Evo gdje pronaći sličnu...
Vidi originalni članak

Kate Middleton jako često bira provjerene komade i rijetko se igra modom, ali tijekom svog jučerašnjeg pojavljivanja javnost je oduševila mladenačkim lookom. Naime, Kate i William bili su gosti jednog božićnog događaja, a sve su oči bile uperene samo u njih.

Kate se tu priliku odlučila za Emilia Wickstead kariranu suknju midi dužine uz koju je kombinirala kratki Brora kardigan s gumbićima. Osim toga, odabrala je hit baršunaste čizme koje su upotpunile cijelu sliku. S obzirom da su išli na božićnu zabavu, ne čudi što je ovaj look zapravo prilično blagdanski. Kosu je uvila u klasične, savršene lokne, a osmijeh od uha do uha odavao je sjajno raspoloženje. 

Kateina suknja odmah je izazvala pravu salvu oduševljenja, a mi smo se brzo sjetili gdje možemo pronaći slične komade. Evo što smo ulovili: U H&M-u pronašli smo jako sličnu crveno-bijelu varijantu čija se cijena kreće oko 320 kn, a u Zari će se usrećiti svi ljubitelji zelene boje. Njihova midi karirana suknja stvarno je fantastičnog kroja! Ove ženstvene suknje definitivno su kao stvorene za blagdanske zabave, a za slučaj da se ne vidiš u ovom kroju - ponuda midi kariranih suknji pencil kroja također je ludo dobra.

Moda Kate i Meghan u high-street komadima! Koja bolje izgleda?

Kopirati stil popularne vojvotkinje nikada nije bilo lakše!

Posjeti Miss7.24sata.hr