Kaput iz Mohita s efektom kože stvarno je poseban je komad, bolji i od jakne s krznom

Mohito Mohito kaput s remenom
Vidi originalni članak
  • U potrazi za novim modelima kaputa, među novitetima iz Mohita, pronašle smo odličan u crno-bijeloj boji
  • Kaput duljine do koljena klasičnog je kroja s remenom na struku, no uz efekt kože te dodatak umjetnog bijelog krzna, izgleda baš posebno
  • Već ga zamišljamo u raznim modnim kombinacijama!

Sezona traženja zimskih kaputa je stigla, a u kolekcijama poznatih high street brendova doista se može naći odličnih modela koji bi mogli biti idealan novi dodatak za naše stylinge tijekom narednih mjeseci.

Uz pernate jakne ili vunene kapute, među novim komadima iz Mohita nalazi se i sjajan model crnog kaputa s efektom meke kože te uz dodatak bijelog umjetnog krzna, odnosno imitacije janjećeg runa. 

Klasičan ravan kroj kaputa naglašen je remenom za vezanje oko struka od istog materijala, a uz dva bočna džepa, kaput se praktično kopča pritisnim gumbima. 

Moda 12 prošivenih jakni i prsluka iz C&A uz koje smo spremne za toplu i chic jesen

Elegantan kroj koji prati liniju tijela lijepo će nadopuniti odjevne kombinacije s hlačama širokih nogavica ili pletenim haljinama, kao i biti dobar par svim modelima čizama!

Umjetno bijelo krzno krasi i ovratnik i rub rukava te kaputu daje elegantniji i topliji izgled, koji će odlično izgledati u minimalističkim kombinacijama samo s crnom i bijelom bojom ili pak dati ravnotežu outfitu u kojem stiliziramo komade u upečatljivijim bojama ili uzorcima!

Po cijeni od 69,99 eura, mogao bi biti savršen model kojim ćemo upotpuniti našu kolekciju kaputa za jesen i zimu!

Moda Jakna koju obožava Hailey Bieber gotovo je posvuda rasprodana iako košta kao prosječna plaća. Pull&Bear ima gotovo identičan model

Posjeti Miss7.24sata.hr