Kako su nam prugice okupirale ormar (i zašto bi mogle i tebi!)

Instagram/Nives Celzijus
Nekako nam se čini da ove sezone nema šanse izbjeći prugice u bilo kojem obliku i u bilo kojoj boji, a ljetna su sniženja savršena prilika da uhvatimo sve one komade o kojima smo možda maštali...
Vidi originalni članak

Pitanje sezone: Što je ženski ormar bez prugica? Trenutno ne možemo zamisliti ni jedan ljetni outfit koji barem na neki način ne podrazumijeva prugice. Prugasta košulja? Imamo. Prugaste hlače? Imamo. Prugasta torba? Čak i to imamo. 

S obzirom na to da ove godine prugice apsolutno vladaju policama (i online stranicama) naših omiljenih trgovina, samim time su nam preokupirale cijeli ormar i diktiraju svaku odjevnu kombinaciju koja nam padne na pamet. Uostalom, ovo doba godine je idealno za poigravanje s trendovima jer na ljetnim sniženjima možeš pronaći hrpu super sezonskih komada po nižim cijenama. 

S lijeva na desno: Mango (350 kuna), ASOS (50 eura), Zara (99 kuna)

Mi smo veliki fanovi off-the-shoulder prugastih haljina jer su istovremeno super casual i jednostavne za svakodnevni poslovni look, a s druge strane izgledaju razigrano i mladenački. 

S lijeva na desno: Zara (130 kuna), Boohoo (20 eura), Bershka (170 kuna)

S druge strane, ako nisi fan ovog printa, uvijek možeš odabrati neki modni dodatak s prugicama. S torbicom ili slatkim espadrilama ovog printa podići ćeš svaku kombinaciju u sekundi. 

S lijeva na desno: Zara (150 kuna), Boohoo (25 eura), Pull&Bear (20 kuna)

Prugice dolaze u svim bojama, oblicima, veličinama, što znači da ih možeš prilagoditi svojim željama i odabrati one koje se najviše uklapaju u tvoj osobni stil.

S lijeva na desno: Mango košulja (349 kuna), Mango espadrile (100 kuna), Zara košulja (150 kuna), Miss Selfridge haljina (25 eura)

 

Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr