Kakav seksi dnevni look! Zadranka sjajno kombinira komad odjeće koji je nekima možda već dosadio

Pixsell Prolaznica izvrsno nosi kožnu košulju
Vidi originalni članak
  • Najviše volimo komade odjeće koje možemo nositi na više načina i u svim kombinacijama
  • No, kada nam ponestane inspiracije i naš trendi komad odjeće može završiti na dnu ormara – tada  nije loše inspirirati se tuđim sjajnim stylinzima
  • U tome nam je baš pomogla prolaznica u Zadru koja je na seksi i vamp način pokazala kako nositi kožnu košulju – pogledaj zašto su se za njom okretali na ulici

Koža ili danas njezina odlična i cruelty free imitacija teško da mogu sići s vrha ljestvica trendovske odjeće. Fashionisticama ostaje tek pričekati kakve to prilagodbe trebaju napraviti u svojim ormarima i stylinzima kako bi dale prostora najnovijem ‘kožnatom trendu’. Mnoge su tako odavno prigrlile i kožne košulje - zanimljiv komad odjeće se u ormare mnogih ušuljao već 2019. godine i tamo ostao zahvaljujući iskoristivim klasičnim i trendy elementima.

Moda Malo tko se nije okretao za ovim dvjema "kaubojkama" na zagrebačkoj špici

Mnoge su je doživjele kao kao alternativu vječnoj klasičnoj kožnoj jakni, a mogle su je isfurati na gotovo sve: od jeans ili culotte hlača, plisiranih ili slip suknji...

Ipak, neke dame su hrabrije od drugih pa i njihovi outfiti privlače pozornost svojim maštovitim i odvažnim rješenjima. Jedno takvo pokazala je prolaznica u Zadru, a čim je ugledaš bit će ti i jasno zašto. 

Zgodna plavuša crnu kožnu košulju-jaknu nosi kao kratku haljinicu koju je učvrstila u struku. Zanimljiv trenutak - košulju nije sasvim zakopčala već dopustila da ispod nje proviruje haljina/suknjica/kratke hlače (ne vidi se dobro), a ukupni je dojam kao da je kožna košulja minica.

Samo dva komada trebaju ti za chic jesensko izdanje zbog kojeg jedva čekamo niže temperature!

Uz dojmljiv outfit, djevojka je kombinirala i crne gležnjače ravnih debelih potplata, a pogled je sakrila iz sunčanih naočala. Urbana kombinacija kojom je postigla seksepilan i pomalo vamp dnevni izgled, a u udobnost osigurala trendi gležnjačama (i kratkim komadom ispod košulje) omogućuju joj da doskoči bilo kakvom dnevnom izazovu.  

Kako bi i ti koračala sa zadovoljnim osmijehom na licu izdvojili smo nekoliko modela dugih kožnih košulja za inspiraciju, a koje smo pronašle u highstreet trgovinama.

S lijeva na desno: H&M (oko 300,00 kn), Bershka (199,90 kn), Stradivarius (199,90 kn)

Vjerujemo kako ih vizualno već možeš iskombinirati sa svojim najdražim čizmicama, naravno, ne zaboravi obući i tople štrample!

Posjeti Miss7.24sata.hr