Kad su muškarci u pitanju, pilotske jakne uvijek su popularne - donosimo 12 odličnih modela

Instagram @riccardopozzoli Foto: Instagram @riccardopozzoli, pilotska jakna
Vidi originalni članak
  • Pilotske jakne već su dugo jedna od temeljnih dijelova zimske muške garderobe, koji su zaslužile svojim bezvremenskim dizajnom 
  • Isprva dizajnirane za pilote, već su odavno pronašle svoje mjesto u mainstream modi
  • Od umjetne ili prave kože, s raznim ukrasnim detaljima ili od neke nepropusne tkanine, ponuda dizajnerskih i high street brendova je raznolika, a mi smo izdvojile 10 modela

Pilotske jakne imaju bogatu povijest koja nije započela s naglaskom na modu, već kao model jakne dizajniran za pilote, koji će ih grijati i zaštititi od vjetra. S vremenom, pilotske jakne ušle su u modni mainstream te se razvile u jedan od temeljnih komada muške jesenske i zimske garderobe koji odiše bezvremenskom opuštenošću te svakom outfitu daje iznimno cool efekt.

Prvotno dizajnirane od kože, pilotske jakne danas dolaze izrađene od mnoštva različitih materijala s prepoznatljivim elementima dizajna poput presvučenog ovratnika, rebrastih rubova te mnoštva džepova.

Moda Kakvi trendovi čekaju muškarce? Piste su najavile ljubičastu boju, neobična odijela, velike okovratnike...

Stylish kombinacije tako se mogu upotpuniti više minimalističkim modelom, u jednakoj boji glavnog materijala te dodataka ili pak nešto razigranijim modelima, s detaljima od krzna ili ukrasnim dodacima u boji.

Model pilotske jakne može se nositi i u jednostavnoj kombinaciji s trapericama i običnom majicom ili u kombinaciji s košuljom, ali i cargo hlačama!

Pilotske jakne u svakom su slučaju model koji odlično kombinira stil, udobnost i funkcionalnost, a mi smo iz dizajnerskih i high street kolekcija izabrale 12 odličnih modela!

Moda Najpopularnija Mango jakna, od umjetnog krzna i vječno rasprodana, sad se pojavila u novoj boji!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr