Još jedna točkasta H&M haljina oduševila je sve ljubiteljice mode, a nosi ju i Olja Vori

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Ove sezone H&M je predstavio nekoliko modela haljina koje su odmah postale veliki hit
  • Jedan od njih je i dugi model u smeđoj boji s bijelim točkicama
  • Odabrala ju je i Olja Vori, ali i brojne druge žene na društvenim mrežama

Brojni brendovi su za ovo ljeto predstavili modele haljina koji su nas oduševili svojim uzorcima i krojevima, ali i prihvatljivim cijenama. Švedski brend H&M, kao i svake godine, jedan je od traženijih, a ovosezonske haljine ne prestaju oduševljavati. Od rupičaste bijele haljine, dugog ružičastog modela pa sve do bijele haljine s točkicama, sve one su bile predmet želja brojnih dama. Još jedan točkasti model sada je zavladao društvenim mrežama, a riječ je o smeđe-bijeloj haljini. 

Moda Jedna ljetna H&M haljina od 150 kuna zaludila je Instagram, a evo kako su ju cure kombinirale

Ova haljina ima puf rukave koje možeš nositi na klasičan način, ali i tako da su ti ramena gola. Također, uz nju dolaze i tanke bretele koje se mogu skinuti ako ti se ne sviđaju. Ovaj model izabrala je i Olja Vori koja ga je nosila spuštenih ramena. 

I influencerica Pamela Smoljanić je uvrstila ovu haljinu u svoju ljetnu garderobu, a rukave je nosila na klasičan način. 

Modni odabiri Internet je poludio za ovom točkastom haljinom iz H&M-a koja pristaje svakoj figuri

Cijena ove haljine je oko 330 kuna, a zbog svoje lepršavosti idealan je izbor za vruće ljetne dane. Također, ako dane provodiš na gradskom asfaltu, možeš biti sigurna kako ti neće biti vruće. Idealan je izbor i za ljetne večeri uz obalu kao i za odlaske na plažu. 

miss moda Želimo romantičnu bijelu haljinu iz H&M-a koju tako dobro nosi Olja Vori!

Posjeti Miss7.24sata.hr