Crna i uska, Jeleni Rozgi odlično stoji ova haljina, no na čiji styling nas je podsjetila?

Instagram @rozgajelenaofficial
Vidi originalni članak
  • Jelena Rozga je na Instagramu objavila fotografiju nakon koncerta u Beču
  • Pjevačica je oduševila pratitelje u uskoj crnoj haljini koja je savršeno istaknula njenu figuru
  • I na koga nas je podsjetila? Na Kim kardashian u njezinoj legendarnoj haljini s dodjele MTV nagrada 2016.!

Jelena Rozga ovoga je vikenda nastupila u jednom bečkom klubu, a nakon koncerta objavila je fotografiju na Instagramu s kratkim osvrtom na večer. "Romantični Beč... Večer puna ljubavi.. Kakav koncert, kakva energija… hvala vam od srca", napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj, okrenuta leđima, pozira na stepenicama. Kao i uvijek, lijepa pjevačica dobila je mnoštvo komplimenata na svoj izgled, a kako i ne bi kada joj ova haljina uistinu stoji - wow!

Moda Meghan Markle još jednom osvojila besprijekornim stilom, njena Chanel haljina je neodoljiva

Jelena nosi pripijenu crnu haljinu koja idealno ocrtava njenu savršenu figuru, a iskombinirala ju je s crnim sandalama na visoku petu i crnim naušnicama. Jelenina silueta i njena haljina odmah su nas podsjetili na izgled još jedne zvijezde. Možeš li pogoditi koje? 

Ikonska haljina Kim Kardashian s MTV nagrada 2016.

Malo koji look Kim Kardashian ostane nezamijećen, posebice za vrijeme dok ju je oblačio i o njenom stylingu brinuo bivši suprug Kanye West. Jedan od outfita koji je ostao zapisan u povijesti mode i pop kulture zasigurno je izgled reality zvijezde na dodjeli MTV nagrada 2016. godine. 

Kim Kardashian pohvalila se da je u 3 tjedna smršavila 6 kg. Zašto je to problematično?

Kim se na dodjeli nagrada pojavila u kratkoj, prozirnoj crnoj haljini dugih rukava i dubokog dekoltea i crnim sandalama koje su se vezale oko noge. Kosa joj je bila spuštena i imala mokri efekt, a izgled je dodatno podignula zlatnim nakitom. Kim je tada kazala kako se radi o vintage haljini dizajnera Johna Galliana koju je dugo imala u ormaru. 

Iako su haljine očito različite, model, kao i čitav look neodoljivo podsjeća na najnovije izdanje naše Jelene. U svakom slučaju, radi se o modelu koji laska objema damama, a ako se i tebi sviđa, mi smo pronašli kaljinu sličnog stila, legendarne dizajnerice Norme Kamali o čijem megapopularnom i dugovječnom komadu, Diana haljini, smo već pisali. 

Čini nam se kako Jelena nosi upravo ovaj model Norme Kamali, a haljinu možeš naručiti ovdje. 

Posjeti Miss7.24sata.hr