Jeffrey Campbell platforme koje smo obožavali, vraćaju se na velika vrata! Hoćeš li ih nositi?

Instagram @jeffreycampbell
Vidi originalni članak
  • Jeffrey Campbell bio je jedan od najpopularnijih brendova obuće prije 10-ak godina, a onda kao da je nestao s modne scene
  • U velikom valu vraćanja brojnih modnih trendova, vratile su se i gležnjače popularnog dizajnera koje smo nekada obožavali, a kasnije se nad njima zgražali
  • Hoće li ponovno preplaviti ulice i noćne klubove tek ćemo saznati, ali nismo sigurni želimo li to...
  • Pročitaj više: Salonke na platformu u stilu Valentinovih ovaj brend nudi po puno nižoj cijeni  

Čini nam se kako neki modni trendovi jednostavno ne mogu zaobići niti jednu generaciju, a ovaj posljednji nismo baš očekivali da će se vratit. Ipak, vratimo se mi nekoliko godina unazad kada je moda bila puno drugačija nego danas. Nosile su se velike ogrlice, majice s volanima, dimije, ali i zanimljive gležnjače na petu i to jedne posebno - one brenda Jeffrey Campbell. Dizajner je vladao modnim svijetom prije nego što su postojale društvene mreže kakve danas poznajemo i gotovo nije bilo djevojke koja nije željela imati njegove cipele. Posebno je bi popularan model gležnjačka u vojničkom stilu s debelom petom poznate kao Litas model. I čini se da će ponovno postati veliki trend jer ih je dizajner vratio u ponudu. Da, dobro si pročitala. 

 

@megmurayama styling my @Jeffrey Campbell ♬ Everything Is Embarrassing - Sky Ferreira

Lita gležnjače bile su dugi broj godina jedne od najpopularnijih cipela, a modni dizajner je na svojim društvenim mrežama najavio njihov povratak s novom kolekcijom za jesen. Ove glomazne i masivne gležnjače nosile su se na sve, od uskih haljina i suknji do traperica, a čini se da ćemo ih uskoro ponovno vidjeti. Komentari ispod objava na društvenim mrežama Jeffrey Campbell brenda su vrlo pozitivni i veliki broj njih izražava zadovoljstvo i sreću što su se ponovo vratile te im predviđaju još veću popularnost nego prije.

Mi moramo priznati da još uvijek razmišljamo o njima i da su nam u jednu ruku fora i cool, odmak od tihog luksuza i clean girl estetike koja je jako popularna u posljednje vrijeme, ali ovoga puta ćemo razmisliti hoćemo li ih ponovno dodati u svoju kolekciju. No, ako još uvijek imaš svoje Jeffrey Campbell Lita gležnjače (ili njihove dvojnice), vrijeme je da ih izvadiš iz kutije. 

Nova kolekcija koja je najavljena još nije stigla u prodaju, ali jedva čekamo vidjeti što će se dogoditi kada dođe. Cijena im je i prije 10ak godina bila visoka, tako da ne sumnjamo ni da će sada biti potrebno izdvojiti malo veći iznos. Ipak, ako postanu popularne ne sumnjamo da će brojni high street brendovi ponuditi kopije tako da nećeš morati štedjeti za njih. 

 

@jeffreycampbellshoes

tumblr summer is so back

♬ sonido original - sped up song 💌

 

Posjeti Miss7.24sata.hr