Jednostavna trendi haljina u kojoj sve cure izgledaju super seksi

Instagram @haileybieber
Vrlo vjerojatno si u posljednje vrijeme primijetila pravu eksploziju ove haljine na svom Instagram feedu - vjeruj nam, s jako dobrim razlogom se nalazi na popisu najseksi ženskih komada!
Vidi originalni članak

Od lepršavih cvjetnih pa sve do nešto dtrožih na kopčanje, mala crvena haljina postala je trend broj jedan u svijetu haljina i mi ne možemo biti sretnije zbog toga! Zašto? Ovo je jedan od ključnih trendova koji primijećujemo za jesensku sezonu, a bezvremenska crvena stvarno stoji baš SVIMA. Jupi! Ovaj jednostavni komad ima nevjerojatnu moć da pretvori tvoj outfit i tvoje raspoloženje iz lošeg u odlično. Plus: ovaj stylish komad je ključni komad kojeg nikada ne možeš imati previše u ormaru. Jesmo u pravu? Jesmo.

S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Topshop (320 kuna), & Other Stories (650 kuna)

Koji se model najviše nosi? Ako je vjerovati StreetStyle zvijezdama diljem svijeta, onda je to svakako midi dužina s rukavima koji su dužinom idealni za jesenske gležnjače i kožne jakne. 

S lijeva na desno: Zara (229 kuna), H&M (205 kuna), ASOS (230 kuna)

HIGH-STREET Ovo je haljina ljeta 2018. - i iz Zare je!

Međutim, to nikako ne znači da crvene haljine ne možeš nositi već sada. I općenito u toplijim sezonama! Mini crvena haljinica apsolutno je savršen odabir za sve od odlaska na plažu pa do ludog večernjeg provoda s prijateljicama! Ovaj je komad statement sam po sebi pa se jednako tako ne moraš brinuti oko gomile modnih dodataka i kombiniranja cipela.

S lijeva na desno: H&M (250 kuna), Zara (199 kuna), Topshop (265 kuna)

Moda Najbolje haljine košulje do 299 kuna

Tako jednostavna, a tako stylish! Ako je kojim slučajem već nemaš u ormaru, znaš što ti je činiti...

Posjeti Miss7.24sata.hr