Jedina stvar koju bi sve žene trebale imati u ormaru, prema Beyonceinoj stilistici

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Možda nemamo toliko glamurozan modni odabir kao Beyonce, no to ne znači da ne možemo prihvatiti nekoliko odličnih savjeta njezine stilistice
  • Beyonceina desna ruka otkrila je koji je to komad odjeće koji bi sve žene trebale imati u svom ormaru
  • Možda već prestpostavljaš što nam to može podići svaku klasičnu kombinaciju, bez obzira na uzorak ili boju koju odaberemo

Možda nismo na istoj razini kao i Beyonce kada je riječ o njezinom glamuroznom stilu (bez obzira na to koliko leopard uzoraka kupimo), ali dobra vijest je da imamo nekoliko nevjerojatnih savjeta njezine nadarene stilistice Zerine Akers.

Desna ruka, zadužena za Beyonceinu kostimografiju i kustosica garderobe, poznata je i po radu sa zvijezdama poput Yare Shahidi, Chloe X Halle i Niecy Nash. Nedavno razgovorajući o svom poslu Akers je ponudila nekoliko modnih savjeta i otkrila jedan nužni predmet koji bi sve žene trebale imati u ormarima.

"To je definitivno sako", rekla je. "Dobar sako/blejzer je moj glavni adut. Osjećam se najsnažnije u svom odijelu, jednobojnom ili odijelu u boji. Dakle, osjećam da je sako najbolji izbor, bez obzira nosi li se u kombinaciji s majicom, samostalno, poput kombinezona ili na suknju."

Ovaj sako iz Zare mogao bi uskoro preplaviti naše ulice. Djevojke na Instagramu već ga obožavaju

Ako još uvijek pokušavaš dokučiti svoj osobni stil, Beyonceina desna ruka predlaže "istraživanje različitih boja u tvom stilu". Dodala je, "Nikad se nemojte bojati isprobavanja novih dodataka". Poslušati ćemo je, a pokazati ćemo ti neke preslatke blejzere u ponudi naših high street brendova, pa možda pronađeš novi komad za sebe.

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Zara (399,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

Moda Dolazi vrijeme sakoa, a Kate Middleton nam je pokazala osvježavajuć model omiljenog high street brenda

Stars Beyonceina kći ista je mama: Pjevačica podijelila rijetke fotografije s kćerima!

Jedan od najdražih novijih komada Beyonceine stilistice je njezin blejzer koji je stvoren u partnerstvu s Macy's-om. Kaže kako taj blejzer predstavlja raznolik dizajnerski talent.

Primjeri: Mango (349,90 kuna), Zara (599,90 kuna), Zara (399,90 kuna)

Akers je rekla o svom najdražem komadu: "To je crno-smeđi sako, s umjetnom kožom na dnu, a zatim se donjim komadom na otkopčavanje. Može se prebaciti na bilo koju haljinu ili majicu i traperice."

Posjeti Miss7.24sata.hr