Jakne od umjetnog janjećeg runa isplati se kupiti i ove sezone - donosimo 7 trendy modela

Instagram @boho_addict
Vidi originalni članak
  • Nekoliko modela svake sezone prednjači kad je riječ o jaknama i kaputima, a uz primjerice vunene kapute sa šalom, jako trendy su i jakne od umjetnog janjećeg runa
  • U kombinaciji s glatkom ili brušenom pravom ili umjetnom kožom, svakom outfitu donose cool opušteni chic izgled
  • Iz kolekcija poznatih brendova izdvojile smo modele koji se izdvajaju svojim dizajnom s dodatkom umjetnog janjećeg runa!

Dugi vuneni kaput i duga ili kratka ispunjena pernata jakna klasični su odabir zimske jakne i kaputa koji će nas grijati tijekom hladnijih mjeseci, a kao odlična i jednako topla alternativna opcija sezonu za sezonom pokazuje se chic jakna s umjetnim janjećim runom.

Modele s ovim dodatkom najčešće viđamo u verziji od umjetne kože, s umjetnim janjećim runom na unutarnjom strani te kao ukrasnim detaljem na rubovima, kragni i rukavima, no neki poznati modni brendovi u svojim kolekcijama imaju i preslatke meke modele u potpunosti prekrivene ovim ugodnim i toplim materijalom.

Moda Viralna H&M haljina s mašnom dobila je konkurenciju: evo i kratke jakne istog dizajna

Jednako sofisticiran koliko i udoban za nošenje, model jakne s umjetnim janjećim runom obožavaju nositi i influencerice, posebno varijante iz high street trgovina, a neke od njih i nama su zapele za oko!

U nastavku donosimo deset modela odličnih jakni s umjetnim janjećim runom koje nas ove jeseni mogu grijati umjesto kaputa!

Moda Klasična silueta kaputa, ali u boho verziji - osvojio nas je model koji lovimo na sniženju na Zalandu

 

Posjeti Miss7.24sata.hr