Izvadite fotografije iz djetinjstva jer te trendove možete opet nositi

Getty Images
Napokon možete s ponosnom izvući stare fotografije kojih se stilska ikona u vama uporno sramila svih ovih godina
Vidi originalni članak

Ako se osvrnete oko sebe, shvatit ćete da sve oko vas čini kao da su se 90-e godine doživjele pravu reinkarnaciju. Možda se na ulice nisu vratili identični modni komadi, ali njihovi nasljednici, u pomalo izmijenjenom izdanju, sasvim sigurno vladaju modnom scenom.

Osim toga, napokon možete iz ladica izvući one fotografije iz djetinjstva kojih se stilska ikona u vama poprilično sramila.

Ako vam i dalje nije jasno o čem pričamo i uvjereni ste kako (bar vi) niste pokleknuli pred povratkom devedesetih, podsjetit ćemo vas na nekoliko velikih trendova tog (ne baš omiljenog) modnog desetljeća, a bar jedan od njih i vi upravo nosite!

Choker ogrlice

Omiljeni modni dodatak ove sezone dolazi u najrazličitijim varijantama. Od onih kladičnih, od rastezljivog materijala, do platnenih pa čak i elegantnih, skupocjenih i dostojnih crvenog tepiha.

Kombinezoni

Kratki ili dugi, šareni ili jednobojni, nije uopće bitno! Kombinezoni se nose u svim oblicima i bojama, a jednako često ih možete vidjeti u večernjim i dnevnim varijantama.

Marame

Sve one žene koje nisu ljubiteljice ogrlica, radije će odabrati efektne marame koje istovremeno služe kao modni dodatak, ali i zaštita od vjetra.

Natikače

Upravo su natikače jedan od omiljenih modela obuće ovoga ljeta, a osobitu popularnost su doživjele one nalik popularnim 'birkinicama'.

Crop top

Odjednom kao da su svi odlučili ponosno pokazivati pupak i isklesane trbušne mišiće (čak i ako to baš i nisu u punom smislu riječi). Crop topovi se nose na apsolutno sve. Kratkle hlačice, traperice, suknje... 

Hlače visokog struka

Dok su prošlih nekoliko sezona na cijeni bile hlače niskog struka, sada su se (napokon) vratile one puno višeg. Naglašavaju struk, a izgledaju jednako dobro na mršavicama i punijim djevojkama.

Traper

Omiljeni materijal devedesetih vratio se na velika vrata. Osobito je popularan na jaknama, ali i na svim drugim odjevnim predmetima, a ne treba zaboraviti ni prišivke kojima je redovito ukrašen.

Posjeti Miss7.24sata.hr