Izgleda da će chic sako od kože biti ključni trend za 2023. Odabrali smo najljepše

Instagram @stylegoddessesig
Vidi originalni članak
  • Kožni sako bio je glavna zvijezda modnih kombinacija u 90-ima, a čini se da će tu ulogu ponovno dobiti i sljedeće godine
  • Jednostavan komad koji možemo uklopiti u sve outfite, chic je dodatak našoj garderobi te ćemo s njim u ormaru u 2023. zasigurno biti u trendu
  • Izdvojile smo najljepše modele kožnih blejzera koje želimo nositi sljedeće godine

Još je samo nekoliko dana ostalo do nove godine, a mnogo modnih trendova koji će u 2023. biti izrazito popularni već znamo, od vrsta obuće do dizajnerskih torbica. Jedan od odjevnih komada koji se također priključuje modnim trendovima sljedeće godine je i kožni sako.

Ovaj odjevni predmet ujedno je i veliki povratnički trend, koji iako je već nekoliko sezona na modnoj sceni, najveću popularnost je imao tijekom 90-ih. Blejzeri od umjetne kože, najčešće u neutralnim bojama i oversize kroja bili su poput modne uniforme tijekom 90-ih, a obožavale su ih nositi i slavne zvijezde poput Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow i Cindy Crawford. 

Vintage traperice i slip haljine gotovo su uvijek bile u paru s kožnim sakoom, a čini se da se otad nije mnogo promijenilo, budući da influencerice inspirirane modom 90-ih danas ponovno nose slične stylinge.

Tijekom zime kožni blejzer jednostavan je komad koji će održavati toplinu, a uvijek ga možemo odjenuti i ispod kaputa. Odlično će se slagati s drugim bezvremenskim odjevnim predmetima, poput prugastog džempera ili crnih svečanih hlača, ali i uz trendi komade poput midi traper suknji ili uz slip haljinu, za totalni look kao iz 90-ih.

Moda Naravno da kaput i trenirka idu zajedno! Prolaznica je baš tako složila dobar urbani styling!

Klasičan crni ili jednako neutralan i praktičan, smeđi ili krem, kožni blejzer idealan je za nošenje u mnogo modnih kombinacija, posebno ako izaberemo jednu od ovih nenametljivih boja. S druge strane, uvijek možemo izabrati i statement blajzer, u nekoj od jarkih boja te ga staviti u središte našeg outfita. 

U nastavku donosimo najljepše kožne blejzere iz trenutnih kolekcija modnih brendova, a većina njih je i na sniženju!

Moda Totême jakna sa šalom koju influencerice obožavaju sad postoji u dvije nove boje!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr