Što su odabrale Izabel Kovačić i Mirela Forić Srna za glamurozni londonski crveni tepih

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Supruge nogometaša ne skrivaju koliko uživaju u međusobnom društvu
  • I Izabel Kovačić i Mirela Forić Srna trenutno žive u Londonu pa koriste svaki slobodan trenutak za druženje
  • Pojavile su se tako i na dodjeli nagrada British Fashion Awards, a svojim sjajnim izgledom stale su uz bok svjetskih zvijezdama

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada British Fashion Awards koja se održala u londonskom Royal Albert Hallu kao i obično pojavila su se brojna svjetski poznata lica kao što su Rihanna, Julia Roberts, Naomi Campbell, Irina Shayk, Giorgio Armani te brojni drugi. No nama su najviše za oko zapele dvije poznate Hrvatice s londonskom adresom. Riječ je o Izabel Kovačić i Mireli Forić Srna koje su zablistale na jednom od glamuroznijih crvenih tepiha.  

Zgodna žena WOW! Julia Roberts u 53. godini zasjala je u izazovnoj modnoj kombinaciji

Ove dame su poznate po svom istančanom modnom ukusu, a to su dokazale i ovog puta. Supruge nogometaša Matea Kovačića i Darija Srne ne skrivaju koliko su bliske te često na društvenim mrežama podijele slike zajedničkih druženja. 

Lijepa 26- godišnja Izabel često plijeni pažnju svojim izgledom, ali i odjevnim kombinacijama. Tako je bilo i sada, a Izabel se odlučila za dugu crnu haljinu s ružičastim gornjim dijelom te prorezom na lijevoj strani brenda Rosario. Cijena haljine je 2 105 eura, odnosno 15 993 kune, a pristaje joj savršeno.

Ljepotica Čarobniju haljinu odavno nismo vidjeli, a Izabel Kovačić u njoj izgleda kao princeza

Mirela Forić Srna (37) također se odlučila za crnu haljinu, no njezina je na gornjem dijelu bila ukrašena bijelom čipkom. Iza ove haljine bez naramenica stoji dizajnerica Alessandra Rich, a model haljine je iz aktualne sezone.

Haljine su bile dovoljne same za sebe pa su i Izabel i Mirela raspustile svoju kosu te su ponijele bunde kako bi se mogle ogrnuti. Ove dvije zgodne dame iskoristile su priliku i da se slikaju sa jednom od dobitnica nagrada, manekenkom Adut Akech Bior koja je dobila nagradu za modela godine. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr