IT hlače iz kojih se ne skida ni Chiara Ferragni

Instagram
Znamo da su sport i moda posljednjih nekoliko sezona u velikoj ljubavi, ali i dalje nas svaki put iznenadi kad vidimo koliko dobro izgledaju kad su stilizirane kako spada
Vidi originalni članak

Koliko je zapravo super što u 2018. možeš izaći u trenirci i izgledati totalno cool? Mogu se kombinirati na više različitih načina, a možda najšokantnije od svega je činjenica da i na štikle izgledaju super fora! Ovoga puta nam je i poznata modna blogerica Chiara Ferragni pokazala kako su ove hlače upravo must-have ženskog ormara - i kako se jednostavno mogu kombinirati.

 Ove adidas Originals hlače zapravo i jesu trenirka u funkciji hlača! Da nam je netko nekada rekao da ćemo ove "ružne" hlače na kopčanje nositi u kombinaciji sa štiklama (ili nositi uopće?!) proglasili bismo ga ludim, međutim sviđaju nam se više od očekivanog!

adidas Originals adicolor Popper Pants, 460 kuna

MOŽE ODMAH JEDNE! Pozor! Ove hlače bi mogle zamijeniti traperice!

Adidasove hlače kakve voli i Chiara pronašli smo na ASOS-u, ali sigurni smo da se mogu pronaći i u ostalim trgovinama sportske odjeće. Chiara nam je samo dala dosta dobar prijedlog kako ih nositi: u kombinaciji s jednostavnim crnim topom te Diorovim cipelama otvorene pete. 

Dior J'Adior Slingbacks, 5.600 kuna

Ove hlače dolaze u još nekoliko boja, a mi smo pronašli bordo, mint i crveni model! 

Adidas Originals Popper Pants

Posjeti Miss7.24sata.hr