Imamo hit: bijela Zarina choker haljina bit će, izgleda, posvuda po Instagramu. Tko ju već nosi?

Vidi originalni članak
  • Prvo nam je za oko nam je zapela na voditeljici Anji Alavanji Viljevac koja ju je odjenula prije nekoliko dana u zagrebačkom hotelu Esplanade na event brenda Swedish Collagen
  • No, evo je na još pokojoj influencerici, a predviđamo da pravi bum tek slijedi
  • Riječ je se o bijeloj mini choker haljini pristupačne cijene, a uistinu posebnog dizajna modne kuće Zara

Već smo pisali o bajnoj haljini Maje Šuput koju je za nju, baš za predstavljanje linije proizvoda Swedish Collagen na Oleandar terasi specijalno kreirao Marko Grubnić i u kojoj je Maja zasjala, međutim bilo je tu još mnogo lijepih haljina. Za oko nam je zapela i jedna Zarina koja je, čini se, potencijalni hit jer smo ju već spazili na nekoliko poznatih dama. 

Na događanju u Esplanadi nosila ju je voditeljica Anja Alavanja Viljevac. Riječ je o bijeloj mini choker haljini, a na storiju se našalila kako nije jedina jer je istu zamijetila na još jednoj gošći.

Izgleda da se povijest ponavlja. Svako toliko iskoči neki komad za koji se onda pomame brojne žene - sjećaš li se Zarine žute voluminozne haljine koja je početkom ljeta bila posvuda? Moglo bi se to dogoditi i s ovim bijelim modelom. Za početak, mi smo istu haljinu uočili i na srpskoj influencerici Anastasiji Grujić.

Kratka bijela haljina s ravnim izrezom i otvorenim ramenima izvrsno ističe vitku liniju, ali i preplanuli ljetni ten. Zanimljivost haljine proizlazi iz, onoga što se gledajući sprijeda, čini kao marama zavezana oko vrata, međutim kada haljinu vidimo s leđa shvaćamo kako je šal zapravo sastavni dio haljine koji se s njom spaja sa stražnje strane. 

Cijena 399,90 KN/53,08 EUR

Posjeti Miss7.24sata.hr