Idealni prijelazni komad! Hrvatice s punim pravom obožavaju ovaj popularni model haljine

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Sudeći prema fotografijama nastalima na ulicama većih gradova, Hrvatice obožavaju pletene haljine midi dužine
  • Riječ je o jednostavnom komadu koji je vrlo zahvalan za kombiniranje, a posebno su popularni modeli izvedeni u jednoj nijansi
  • Ove haljine su se premetnule u idealni prijelazni komad, a za tebe donosimo i primjerke iz aktualne ponude dućana ulične mode

Među omiljene komade velikog broja žena ubrajaju se uske pletene haljine mini dužine. Njihova popularnost ne čudi, budući da je riječ o udobnim i praktičnim komadima koji sjajno pristaju ženama različitih dobi i tjelesne građe.

O tome sjajno svjedoče fotografije prolaznica koje je budno oko našeg fotografa zapazilo na splitskim, zadarskim i zagrebačkim ulicama. Ujedno, one sjajno demonstriraju kako ovaj naizgled jednostavan model haljine može biti itekako efektan.

Modni noviteti Jedva smo dočekale nositi proljene haljine! Imamo najljepše modele od 90 do 250 kuna

Ovaj model haljina je vrlo zahvalan za kombiniranje, a kao što to fotografije svjedoče, uspješno će se uklopiti kako u elegantne, tako i urbane modne kombinacije. Domaće dame mahom preferiraju jednobojne komade pletenih haljina, a njihova efektnost krije se upravo u jednostavnosti i nenametljivosti.

Mnogi modni stručnjaci ovaj tip haljina nazivaju izvrsnim prijelaznim komadom. Ovisno o kombiniranju, pletena haljina može biti sjajna osnova proljetnih, jesenskih i zimskih modnih kombinacija. A ovdje možeš pronaći pet stajlinga koji pokazuju kako na različite načine stilizirati ovaj hit komad.

Uska haljina, bundica i vrtoglavo visoke potpetice: stajling ove prolaznice nije mogao proći nezapaženo

Između ostaloga, ove haljine su se našle i na listi najtraženijih haljina 2021. godine. Kao glavi razlog naveden je podatak da uspješno spajaju udobnost i atraktivan izgled. Zvuči kao nemoguća misija, no ono što je pošlo za rukom Tomu Cruiseu, pošlo je i pletenoj haljini.

Aktualna kolekcija vrvi ovim komadima, a kako bi ti olakšale potragu za tebe bismo izdvojile one koje već danas možeš nabaviti u high street dućanima.

Primjeri: Mango (199,90 kuna), Reserved (179,90 kuna), Zara (229,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr