I zvijezde nose H&M, posebno kad je komad ovako dobar. Nicola Peltz odabrala je haljinu...

Instagram@nicolapeltzbeckham
Vidi originalni članak

Zapravo, mogli bismo reći, i bogati nose H&M jer Nicole osim što je glumica u usponu, ne na A listi, poznato je da potiče iz vrlo imućne obitelji. Njezin otac Nelson Peltz je biznismen, i milijarder. A financijski nezbrinut nije ni njezin suprug, Brooklyn Beckham. No zašto Nicola ne bi odjenula neki H&M-ov komad? Samo zato što može kupiti i nešto skuplje od high streeta? Glupost! Ako joj se sviđa...

Uostalom, ako Kate Middleton, a i španjolska kraljica Letizia pod normalno nose Zaru, ovome se ne treba tako čuditi. Dapače, potpuno razumijemo jer je cijela nova Innovation Re-Enchantment kolekcija švedskog brenda iz koje je i haljina, izvrsna, već smo pisali o tome

Riječ je o bandeau haljini, dakle golih ramena bez naramenica u blijedo bež boji. Krase je nizovi kristala, a ono što ju čini još zanimljivijom je asimetrični kroj. Priznajemo, treba određena hrabrost za odjenuti je jer je vrlo kratka, a i otvorena u gornjem dijelu.

 Dio je kolekcije H&M Innovation Re-Enchantment Design Story koja je u online prodaju puštena 23. ožujka, ali vjerujemo da ju je glumica dobila preko reda, vjerojatno nije trebala čekati dostavljača. 

Blizzard French manikura 'French' manikura Nicole Peltz Beckham s ombré efektom i šljokicama postaje pravi hit

H&M Innovation Stories lansiran je početkom 2021. godine i sastoji se od niza tematskih kolekcija posvećenih promicanju održivijih materijala, tehnologija i proizvodnih procesa pa se tako i nova kolekcija diči komadima izrađenima od recikliranih PET plastičnih boca, te kamenčićima i perlicama izrađenima od plastičnih polica i kutija. 

Cijena ove mini haljine nije niska, 250 eura, ali treba uzeti u obzir da je izuzetan komad, iz izuzetne kolekcije.

Posjeti Miss7.24sata.hr