I princeza od Walesa voli nositi omiljeni high street brend: odabrala je pletenu haljinu

Pixsell/PA Kate Middleton
Vidi originalni članak
  • Princeza od Walesa, Kate Middleton, poznata je po elegantnim kombinacija, ali i potome da voli miješati high street i luksuzne brendove
  • Tijekom nedavnog službenog pojavljivanja, Kate je nosila jednostavnu midi pletenu haljinu iz Manga u još jednom monokromatskom looku
  • Kate je haljinu maslinaste boje kombinirala s kaputom i modnim dodacima u sličnim nijansama

Pletene midi haljine jedan su od neizostavnih modnih komada jesenske i zimske garderobe, a to zna i princeza od Walesa, Kate Middleton, koja ih obožava nositi. Tako je za nedavni posjet dječjem centru u Middlesexu odabrala elegantnu midi pletenu haljinu iz Manga, koju je kombinirala sa strukiranim kaputom u sličnoj nijansi.

Monokromatski maslinasto zeleni look, Kate je upotpunila malom clutch torbicom i salonkama u nešto tamnijim zelenim nijansama.

Haljina koju je nosila Kate, osim u maslinasto zelenoj, bila je dostupna i u karamel smeđoj boji, po cijeni od 249,90 kuna, no sve su veličine u obje nijanse nažalost rasprodane. Iz Mangove kolekcije potražili smo slične modele koji jednako dobro mogu poslužiti za elegantne monokromatske modne kombinacije, baš poput ove princeze od Walesa.

Popularni high street brend, koji vole nositi i druge slavne dame, poput Sienne Miller i Selene Gomez, nedavno je izbacio i novu kolekciju s influencericom Camilleom Charrière, koja je stvorena za partyje.

Preko haljine iz Manga, koju je stilizirala s crnim širokim kožnim remenom sa zlatnom kopčom, Kate je nosila dugi strukirani vuneni kaput također high street brenda, Hobbs.

Uvijek elegantna u svojim modnim odabirima, Kate Middleton ne boji se ni ponavljati svoje outfite ili omiljene modne komade nositi i po nekoliko puta, što je bio slučaj s crvenim Zarinim sakoom.

Moda Kate Middleton stvarno voli ovaj Zarin sako. Gdje ga je sve odjenula i s čim ga najčešće nosi?

Posjeti Miss7.24sata.hr