I ovog ćemo proljeća nositi platforme: 20 trendy modela za svaku priliku

Instagram @dualipa cipele na platformu
Vidi originalni članak
  • Trendovi u obući za proljeće su otkriveni, a među najiščekivanijim modelima nalaze se i cipele na platformu
  • Podebljani đon tako ćemo viđati na svim modelima, od sandala, salonki do tenisica, mokasinki i čizama
  • Platforme se i dalje nose, a mi smo izdvojile neke od trenutno dostupih modela

Proljeće nam se polako bliži te slobodno možemo početi razmišljati o tome koje ćemo nove modele cipela uvrstiti u našu kolekciju. Uz povratnički trend balerinki, vrlo popularne i dalje će biti platforme, model koji je nedavno u potpunosti osvojio modnu scenu zahvaljujući Valentino i Versace i Coperni modelima.

Debele, chunky platforme dobile su svoje mjesto u svim modelima cipela, kako bi se trend prilagodio svakom stilu. Platforme su ove sezone ukrašene lancima ili svjetlucavim ukrasnim dodacima te su prava statement cipela koja će svakako privući pažnju.

Moda Ovaj otvoreni model salonki sve je poželjniji komad i ove godine puno će se nositi

Iako visoka potpetica i platforma može izgledati zastrašujuće za nošenje, cipele s platformom prilično su udobne za nošenje te će svečanijem outfitu dati posebniji izgled. Mokasinke i tenisice na platformu također će podići ležerniju, svakodnevnu modnu kombinaciju.

Odlično će se slagati s uskom haljinom ili mini suknjom, ali i s hlačama širokog kroja. Platforme predivno izdužuju noge, zbog čega je mnogima posebno drago što se ovaj trend ponovno vraća u modu, u sofisticiranijem i elegantnijem obliku.

U nastavku donosimo 20 modela obuće na platformu za sve prigode!

Trendseterice znaju kako ih nositi 6 cipela koje savršeno pristaju uz 'mom' traperice: složili smo i 6 stylinga, za inspiraciju

Posjeti Miss7.24sata.hr