Hana Rodić u H&M haljini za 149 kuna koja se rasprodaje brzinom munje!

Instagram @hanii_official
Vidi originalni članak
  • Zvijezde reality showa "Gospodin Savršeni" Hana Rodić i Goran Jurenec uživaju u Zagrebu
  • Hana je objavila sliku na kojoj nosi fantastičnu H&M haljinu za 149 kuna!
  • Haljina je iz H&M kolekcije čije je zaštitno lice još jedna RTL zvijezda; Antonija Blaće

Savjeti Izađi iz toksične veze - i još nekoliko poteza koji će ti promijeniti život nabolje

Ljubav ne poznaje granice, barem kada su u pitanju Hana Rodić i Gospodin Savršeni Goran Jurenec. Goran trenutno živi na relaciji Njemačka - Hrvatska, a svaku priliku koristi kako bi došao u Zagreb i vrijeme provodio sa svojom Hanom, kandidatkinjom koju prvotno nije odabrao u RTL-ovom reality showu u kojem je tražio srodnu dušu. Par izgleda doista zaljubljeno koliko možemo primijetiti na Haninom Instagram profilu. 

Naime, Hana je sinoć objavila fotografiju na kojoj pozira s Goranom u jednom zagrebačkom klubu. Goran je odabrao jednostavnu kombinaciju sivog T-shirta i traperica, dok je Hana odabrala haljinu za kojom su se pomamile brojne Hrvatice. Odabrala je H&M haljinu iz nove kolekcije čija cijena je doista genijalna - 149 kuna!

Hani official Hana iz Gospodina Savršenog ima svoj YouTube kanal. Pogledale smo prve videe i pitale je par pitanja o novoj karijeri - i Goranu, dakako

Midi končana haljina s prugicama zemljanih tonova odlično je izgledala na Hani Rodić, novoj YouTube zvijezdi. Uz malu torbicu s lancem, natkoljenke i zalizanu kosu, Hana je izgledala ludo seksi. A blistala je doslovno - ima fantastičan highlighter koji sjaji i u mraku!

H&M končana haljina nestaje iz ponude zbog omjera cijene, kvalitete i praktičnosti, a dolazi u kolekciji čije je zaštitno lice još jedna RTL-ovka, Antonija Blaće. Što misliš, kome bolje stoji?

Posjeti Miss7.24sata.hr