Hit hlače koje fashionistice ove sezone biraju umjesto traperica

Getty Images
Ako se ne možete zamisliti u ovakvim hlačama, inspirirajte se outfitima poznatih fashionistica koje ih ove sezone obožavaju
Vidi originalni članak

Iako preko zime najčešće okolo hodamo u trepericama, većina će se složiti kako to i nije baš najtoplije rješenje za super niske temperature. No izgleda da su ove sezone fashionistice pronašle hlače koje će vas grijati i u najhladnijim zimskim danima, samo trebate biti dovoljno hrabre za njih. Radi se o vinil odnosno lakiranim hlačama koje, osim što su deblje od traperica, imaju i tu čar da se čiste lakše od bilo kojih drugih hlača, pa se nećete trebati brinuti prolijete li se kavom na putu do posla, jer ćete mrlju jednostavno obrisati maramicom. Poznate blogerice zaljubile su se u ovaj sjajni komad, a na njihovim Instagramima pronaći ćete i odličnu stilsku inspiraiju za kombiniranje vinil hlača.

Lucy Williams iskombinirala ih je s dugačkim kariranim kaputom, crvenim čizmama i bijelom majicom, a rezultat je elegantni dnevni look, kojeg možete nositi i na posao.

Blogerica Camille Charriere iskombinirala je crne vinil hlače s vinil čizmama u istoj boji, a kombinaciju je podigla šarenim kaputićem.

Opušteniji styling složila je Ciara Ferragni koja je vinil tajice iskombinirala s 'hoodicom' i tenisicama.

Otkrijte gdje možete nabaviti ove hit hlače i ove zime ostanite ugrijani i chic:

Zara, 349,90 kn

topshop.com, 52 eura

Mango, 489,90 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr