Haljina koju nosi Reese Witherspoon idealna je proljetna haljina za žene iznad 40-te

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Ne želiš nositi proljetno-cvjetni uzorak na haljini?
  • Onda možeš već sada krenuti u nabavu haljine s ovakvim lijepim i popularnim uzorkom
  • Ova haljina pristajat će fenomenalno doslovno svakoj ženi!

Tvoj proljetna garderoba mogla bi podnijeti još malo nadogradnje? Onda se ugledaj na Reese Witherspoon te investiraj u ovakvu proljetnu haljinu. Ova 43-godišnjakinja odlučila je dobro poznate cvjetne proljetne uzorke zamijeniti modernim vichy-kariranim uzorkom u plavo-bijeloj kombinaciji.

Ono što je posebno na haljini – srednje je dužine, a kroj kao da mazi figuru. Witherspoon uz haljinu kombinira slamnati šešir te pletenu košaru. Ovu haljinu možemo si jako dobro zamisliti i s ležernim balonerom i tenisicama…
 

Romantična haljina Zara ima dobar izbor čipkastih haljina, a u jednu smo se baš zaljubili...
 

Inače: haljina koju nosi Reese Witherspoon dolazi iz njene vlastite modne linije 'Draper James' koju je osnovala 2015. godine i stoji 78 dolara, odnosno oko 520 kuna.

 

Nova ponuda Plisirane suknje pravi su hit, pronašli smo predivne od 150 do 500 kuna

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr