Haljina koju nosi Bojana Gregorić Vejzović baš je lijepa, pronašli smo slične

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović svakom svojom modnom kombinacijom nas iznova oduševi
  • Bojana njeguje klasični i ženstveni stil koji joj savršeno pristaje
  • Sada je pokazala kombinaciju iznimno efektne haljine i bijelih tenisica idealnu za svakodnevne obaveze

Zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović aktivna je na društvenim mrežama na kojima nas često oduševim svojim modnim izričajem. Lijepa 48-godišnja članica kazališta Gavella i bivša balerina, poznata je po svojoj profinjenosti i eleganciji, a u njezinim odjevnim kombinacija do izražaja dolazi i njezina savršena figura. Njezin odabir su vrlo često klasični komadi u koje se odmah zaljubimo.

Tako je bilo i s posljednjim outfitom koji je pokazala na Instagramu. Bojana se odlučila za haljinu kratkih rukava čija dužina seže do ispod koljena, a krase je crne vodoravne prugice koje lijepo pristaju kombinaciji crvene i bež boje. Ono što nas je posebno oduševilo je činjenica da je ovu haljinu kombinirala s bijelim tenisicama

Modni odabiri Bojana Gregorić Vejzović za izlet u prirodu odabrala je smjelu modnu kombinaciju koja je privlačila poglede

Na ovu sportsku eleganciju Bojana je zavezala visoki rep te se odlučila za sunčane naočale. Svojom kombinacijom je i ovog puta oduševila svoje pratitelje od kojih je dobila brojne komplimente.  

Prugice su uvijek u modi pa smo zavirili trgovine da pogledamo ponudu sličnih model,a a ova dva su nam se posebno svidjela.

Posjeti Miss7.24sata.hr