Haljina iz Mohita, na jedno rame i cvjetnog uzorka, savršen je izbor za gošće na vjenčanjima!

Mohito
Vidi originalni članak
  • Koliko god bio 'već viđen', cvjetni uzorak na haljini jednako je tako siguran izbor s kojim nećemo pogriješiti kad je riječ o svečanim prigodama
  • Haljinu podiže u trenu, naročito kad je uzorak ovako krupan kao na modelu iz nove Mohito kolekcije
  • Šareni cvjetni uzorak i predivne crvene i ružičaste nijanse u trenu su jednostavnu haljinu na jedno rame pretvorili u posebniji model

Sezona vjenčanja i drugih svečanih prigoda u punom je jeku, ako smo kao gošće pozvane na neku takvu svečanost, svakako se moramo i modno pripremiti te odabrati outfit s kojim ćemo u potpunosti biti zadovoljne te koji će nam i odlično pristajati.

Za one koje nemaju puno vremena te svoju modnu kombinaciju traže u zadnji čas, imamo idealan prijedlog iz nove Mohito kolekcije koji bi mogao biti savršeno rješenje. 

Haljina na jedno rame midi duljine i s otvorom sprijeda klasične je uže siluete koja prati liniju tijela te će lijepo naglasiti figuru, a haljinu izrađenu od recikliranog poliestera krasi i efektni cvjetni uzorak u crvenim, ružičastim i ljubičastim nijansama. 

Moda H&M-ova maksi haljina odiše francuskim šarmom, a obožavamo ju i zbog cijene od samo 16 eura!

Vibrantne boje omogućuju kombiniranje s neutralnim modnim dodacima ili pak spajanje s cipelama ili torbicom u jednoj od boja koja se nalazi na haljini, za posebno upečatljiv outfit!

U Mohito trgovinama i online haljina je dostupna i po jako pristupačnoj cijeni, od 34,99 eura.

Moda Je li ovo ljetni baloner ili samo haljina? Donna Lugonja Petković uvijek nosi maštovite kombinacije...

Posjeti Miss7.24sata.hr