Gigi Hadid izbacuje svoj modni brend; ne znaju se detalji, ali vidimo neke lijepe džempere...

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Čini se kako i supermodel Gigi Hadid kreće u poduzetničke vode i uskoro će njezin modni brend zaživjeti
  • Poznatu trendsetericu često vidimo u oversized košuljama i džemperima, a čini se kako će se upravo na to fokusirati njen brend Guest in Residence
  • Iako još nije službeno lansiran, Gigi je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iza kulisa stvaranja brenda

Često supermodeli i top influenseri kada dostignu zavidnu razinu popularnosti i pratitelja na društvenim mrežama prestanu reklamirati tuđe brendove te se sami daju u poduzetničke vode. Najpoznatiji primjer svakako je reality zvijezda Kim Kardashian koja je do prije 10-ak godina reklamirala gotovo sve što je mogla - od lizalica preko alkoholnih pića do vitamina za kosu. Danas ima dva mega uspješna brenda na kojima zarađuje milijune (SKIMS i SKIN) i rijetko ćeš na njenom instagramu vidjeti da promovira ikoga osim sebe ili brendove svojih sestara.

Moda Kolekcija kao hommage Freddieju i grupi Queen donosi torbe koje će ukrasti baš svaki pogled

Danas se čini kako gotovo svaka zvijezda koja broji desetke ili stotine milijuna pratitelja na društvenim mrežama je i poduzetnica koja je svoje lice stavila na parfem, kozmetiku, make up ili odjeću. Ovom influenserskom društvu poduzetnika odnedavno se pridružila i supermodel Gigi Hadid.

Jedna od najuspješnijih svjetskih modela sada može dodati titulu i "osnivač brenda" na svoj popis postignuća. Gigi je na Instagramu ponudila kratak pogled na svoj najnoviji pothvat, Guest in Residence. Podijelivši proces iza kulisa stvaranja svoje linije pletiva, objavila je galeriju slika koje prikazuju logotip brenda, oznake odjeće, uzorke boja i hrpe džempera.

Satenska suknja komad je koji ćemo nositi jednako u ljeto kao i na jesen

Iako trenutno nemamo puno više detalja, iz fotografija možemo zaključiti kako se radi o iznimno mekanim over-sized džemperima vrhunskog materijala (jedna fotka otkriva da se radi o 100% kašmiru) u kakvima i inače često imamo priliku vidjeti poznatu manekenku. Jedna fotka pokazuje Gigi s pletenim gornjim dijelom, a druga gdje nosi sivu, sportsku dvodijelnu odjeću koja izgleda kao kombinacija džempera i joggerica.

Ako bismo morali nagađati, njezina nova linija odjeće fokusirat će se na udobne odjevne predmete s minimalističkim stilom, a kako se čini da su to više jesensko-zimski stilovi, možda je to nagovještaj da će pri kraju godine lansirati Guest in Residence?

Sudeći po objavi, čini se kako Hadid surađuje s vrhunskim profesionalcima, uključujući stilisticu i modnu urednicu Gabrielle Karefa-Johnson i CJ Kim, dizajnerom džempera i pletiva koji je radio s Theory, The Row i Helmutom Langom. Iako datum pokretanja i daljnje informacije tek trebaju biti otkrivene, Instagram i web stranica Guest in Residence su već spremni i nagovješćuju skorašnje novosti. 

Inače, Gigi je još prošlog ljeta spomenula želju da pokrene vlastiti brend. U intervjuu je podijelila da radi na dizajnerskim idejama za vlastiti brend, nakon što su joj se "svi [njezini] snovi ostvarili u modi." "Sužavam to na nišu za koju mislim da bi bilo cool donijeti je na svijet uz svoje ime", rekla je tada Gigi čiji je modni stil uvijek bio prepoznatljiv, a ona već godinama slovi kao modni uzor.

Posjeti Miss7.24sata.hr