Fran Drescher zvijezda je kampanje pariškog brenda AMI! Popularna 'Dadilja' iz 90-ih sad je modno lice?

Profimedia Foto: Profimedia, Fran Drescher
Vidi originalni članak
  • Fran Drescher, najpoznatija po ulozi u seriji 'Dadilja' glavna je zvijezda nove modne kampanje brenda AMI za proljeće i ljeto 2024.
  • U tek objavljenim fotografijama i videima Fran nosi elegantne komade iz nove kolekcije, koji odišu pariškim chicom
  • Da je suradnja brenda i slavne glumice u pripremi dalo se naslutiti već na nedavnoj dodjeli Oscara, kad je Fran nosila haljinu i kratki sako s njihovim potpisom

Nezaboravni modni outfiti Fran Drescher, koje je nosila u seriji 'Dadilja' na nove se načine interpretiraju i danas te su vječita inspiracija za modni stil 90-ih, s kombinacijama koje su uključivale komade iz kolekcija velikih modnih kuća kao što su Versace i Jean Paul Gaultier, a slavna glumica čini se i dalje ima veliki modni utjecaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐀𝐌𝐈 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐢𝐮𝐬𝐬𝐢 (@amiparis)

Iako trenutno najviše djeluje kao predsjednica udruge filmskih glumaca, SAG-AFTRA, novom suradnjom s poznatim francuskim brendom AMI Paris (čije majice sa znakom srca su prošlje godine bile u središtu pozornosti), Fran Drescher se vratila u središte modne scene.

66-godišnja glumica glavna je zvijezda nove kampanje pariškog brenda AMI za proljeće/ljeto 2024., a naznake o suradnji već smo mogli vidjeti i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar, gdje je Fran nosila crnu šljokičastu haljinu i kratki strukirani sako s potpisom brenda.

Nedugo nakon toga prve fotografije nove kampanje objavljene su na društvenim mrežama, a na fotografijama i videima snimljenim u Parizu možemo vidjeti Fran u predivnoj odijelu u boji pistacije, koje bi zasigurno bilo modni izbor i njenog lika Fran Fine, koji ju je proslavio. Uz odijelo u zelenoj nijansi, Fran nosi isti model i u crnoj boji u kampanji posvećenoj najdražem gradu osnivača brenda AMI, Alexandreu Mattiussiju.

Moda Velika Diane von Fürstenberg napravila je kolekciju za poznati lanac trgovina, sigurni smo da će planuti!

Fran Drescher ovo nije prva kampanja u suradnji s modnim brendom, budući da je 2022. surađivala s poznatom online second hand trgovinom ThredUp, koja je bila inspirirana njenim likom Fran Fine iz serije 'Dadilja' te njenim legendarnim modnim kombinacijama i stilom.

Uz elegantno odijelo, Fran u kampanji nosi i modne dodatke iz nove kolekcije, prepoznatljivi dizajn Voulez-Vous torbice, kao i Classical Ami de Coeur sunčane naočale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐀𝐌𝐈 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐢𝐮𝐬𝐬𝐢 (@amiparis)

Nova AMI kolekcija već je dostupna na njihovoj službenoj stranici te je prepuna odličnih komada u neutralnim bojama, kao i osvježavajućim nijansama već spomenute boje pistacija te nježne svjetloplave.

Kolekcija s Fran Drescher nije prva suradnja brenda s celebrityjima, budući da su na prošlim kampanjama već surađivali s glumcima Dylanom O’Brienom i Noah Schnappom te pjevačicom Normani.

Brend, koji je dizajner Alexandre Mattiussi osnovao 2011. u Parizu, svakom novom kolekcijom od osnivanja inspiriran je upravo glavnim francuskim gradom te nudi stylish i udobne dizajne za muškarce i žene, koji spajaju casual i chic siluete i francuski stil, a možda najpoznatiji njihov dizajn su Ami de Coeur džemperi s logom brenda, koji sadrži srce i slovo A.

Moda Pariški chic na zagrebačkim ulicama: Nasmijana prolaznica oduševila nas je jednostavnim i ženstvenim lookom

Posjeti Miss7.24sata.hr