Fantastična umjetna krzna - i gdje ih pronaći na sniženju!

miss7
Nakon što smo posljednjih nekoliko tjedana provele u kaputićima od umjetnog krzna, sigurno se sve možemo složiti da je ovaj komad obilježio zimu 2017./2018. Drage naše missice, upravo zato danas donosimo 20 genijalnih krznenih ulova sa sniženja...
Vidi originalni članak

Umjetno krzno, Teddy coat, kaput od duge dlake - ovo je bila sezona čupavaca i mekih krznenih jaknica. Sada, kada je napokon stiglo vrijeme sezonskih sniženja, znaš da je idealni trenutak za pokoji dobar ulov. Cijene kaputa u nekim su high-street trgovinama drastično pale pa smo se baš zato odlučile baciti u pravu malu potragu za najboljim komadima. 

BUNDA Kakve to bundice obožavaju poznate Hrvatice?

S obzirom na to da je umjetno krzno - umjetno, nema neke prevelike razlike u kvaliteti materijala od brenda do brenda, prema tome slobodno možeš odabrati komad koji koji ti se bojom, dužinom i modelom najviše sviđa i najbolje uklapa u vlastiti modni stil i postojeću kolekciju vlastitog ormara. 

Pull&Bear (199 kuna), Stradivarius (229 kuna), Zara (499 kuna)

Klasični krzneni kaput dobro će ti doći u različitim prilikama - od onih svečanijih pa sve do casual kombinacija. Kako bi ga najviše iskoristila odaberi komad u nekoj neutralnoj boji poput smeđe, crne ili svjetlije kremaste nijanse - nosit ćeš ga najviše i njegova će ti se investicija uvijek itekako isplatiti.

ASOS (335 kuna), Pull&Bear (199 kuna), Bershka (199 kuna)

Ove su godine posebno popularni i krzneni kaputići od nešto duže dlake jer izgledaju totalno statement! Također, siva nijansa je možda i najpopularnija za ovu sezonu dok za sljedeću dizajneri predviđaju veliku popularnost šarenih bunda.

Stradivarius (229 kuna), Stradivarius (229 kuna), Stradivarius (299 kuna)

Bez brige, mi smo već sada pronašli genijalne šarene komade...

Mango (399 kuna), Mango (399 kuna), Zara (345 kuna), French Connection (560 kuna)

Roza, plava, crvena, žuta, zelena,... Boje na jaknama nikad nisu izgledale bolje, a ako si djevojka koja većinu vremena provodi u crnim komadima, onda je šarena jakna točno za tebe. Savršeno će podići svaku naizgled "običnu" kombinaciju i ostaviti ubojit modni dojam!

ASOS (460 kuna), Mango (399 kuna), Zara (499 kuna), Mango (399 kuna)

I za kraj, možda najopakija među krznenim jaknicama. Leopard print nikad nije OUT, a ove jakne to i dokazuju. Iz sezone u sezonu, leopard jakne od umjetnog krzna sve nam se više sviđaju, a ako si čekala cijelu godinu da uloviš jedan ovakav komad na sniženju, sada je tvoj trenutak! Meke, udobne, tople i nevjerojatno stajliš - ma tko bi im odolio?!

Pull&Bear (399 kuna), H&M (365 kuna), H&M (440 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr