'Emily u Parizu', 'Tračerica', 'Dinastija'... Donosimo 9 najboljih outfita iz omiljenih serija

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Brrr, dani su kraći i uskoro će biti puno hladniji 
  • A hladne temperature traže od nas prilagodbu garderobe 
  • Nemaš ideja? Nema problema, sigurno ćeš naći inspiraciju među ovim prijedlozima iz omiljenih televizijskih serija 

Jako se veselimo da svoju ljubav prema serijama možemo iskoristiti i kod odabira garderobe. Naime, ideje iz serija možemo iskoristiti za outfit koji ćemo nositi na poslu, za večernji izlazak, ali i u slobodno vrijeme. Bez brige, izvukle smo za tebe devet najboljih outfita iz omiljenih serija – želimo ti puno zabave! 

1. Izgled iz 90-ih à la Rachel 

Jedna od najomiljenijih serija za izvlačenje ideja outfita iz 90-ih definitivno su „Prijatelji“. Uvijek su nam super bili outfiti koje je nosila Rachel. Dakle, zašto ne bi tu pronašla inspiraciju za svoj novi izgled? Jedan od naših favorita: pulover i karirana minica! 

2. Slojevito poput Emily 

Već dugo nismo tako brzo pogledale jednu seriju poput „Emily u Parizu“ gdje nas je  oduševio i sjajan izgled glavne glumice. Fokus njenog stila je na slojevitosti.  

 

3. Francuski izgled à la Carrie 

Još jedan favorit kojeg moramo spomenuti: Carrie Bradshaw i njen francuski look u seriji „Seks i grad“. Ova TV serija nas je inspirirala na različite načine… samo kad se sjetimo njene crne beretke i lepršave točkaste haljinice… 

4. Boss Babe poput Fallon 

Poslovno, a šik! Outfiti glumica u „Dinastiji“ uvijek su fenomenalni! Osobito nas oduševljava Fallon i njeni monokromatski sakoi… 

5. Elegantna Carla 

Serija koju sigurno puno od vas gleda: Elite! Možemo promatrati razne drame učenica u fiktivnoj španjolskoj elitnoj školi „Las Encinas“ – ali nas također mogu inspirirati njihove školske uniforme. Carla nam pokazuje da uniforme nisu dosadne – uvijek ima neki twist kod svog outfita. 

6. San u crvenom à la Blair 

Jedna od naših omiljenih serija… pogodila si: „Tračerica“. Koliko smo samo često maštale da smo poput Blair ili Serene usred Manhattana – uz seksi dečke, novac i blještave outfite! 

7. Odvažno

Ah, još fenomenalnih večernjih haljina! Gledaš seriju „Odvažne“? Jako nam se sviđaju haljine koje nose glavne glumice. Ne možemo se odlučiti koja je bolja – najradije bismo sve tri. 

8. Izgled iz 50-ih 

Jesi li gledala seriju „Velvet“? tamo možeš vidjeti sjajne kreacije u stilu 50-ih godina prošlog stoljeća. Sigurno će te inspirirati za neki svakodnevni look…

9. Večernja kreacija od Veronice 

Još jedan elegantni izgled u večernjoj haljini. Veronica iz serije „Riverdale“ uvijek nosi genijalne outfite… Osobito nam se sviđa tamnocrvena haljina u kombinaciji s puno bisernog nakita! 

S društvenih mreža Pokrivač ili haljina? Modni odabir Sarah Jessice Parker izazvao hrpu reakcija

Posjeti Miss7.24sata.hr