Elegantna torba iz Reserveda s ukrasnim remenom odlično će podići styling, a sad je na popustu

Reserved Reserved torba s ukrasnim remenom
Vidi originalni članak
  • Kupnjom crne torbe ne možemo pogriješiti jer ćemo ju zbog njene svestranosti sigurno puno nositi
  • Posebno će nam dobro doći ako se po malim detaljima izdvaja od drugih modela klasičnih crnih torbica
  • Upravo takvu pronašle smo u kolekciji brenda Reserved, a sad ju možeš kupiti i po sniženoj cijeni!

Elegantna torba čistih linija i jednostavnog dizajna, ali s nekoliko upečatljivih detalja, uvijek je zanimljiv dodatak našoj kolekciji. U trenutnoj ponudi high street brenda Reserved i to po odličnoj sniženoj cijeni, zamijetile smo crnu torbu s ukrasnim remenom u zlatnoj boji koja nam se čini kao idealan dodatak našim zimskim outfitima

Crna boja i dodatak zlatnog ukrasnog remena lijepo će se uklopiti u klasične stylinge sa strukiranim kaputom u primjerice, boji devine dlake i crnim čizmama, a prikladna je kao modni dodatak i za dnevne i večernje outfite.

Moda Kate Middleton obožava ovu torbicu - ima je u čak 13 različitih boja

Duguljasta torba na preklop izrađena je od poliuretanskog vlakna koje je obrađeno na zanimljiv reljefan način te ima dodatak zlatnog ukrasnog remena. Dio je kolekcije Eco Aware, koja je prema informacijama na stranici brenda, "odgovor na rješavanje problema u području okoliša i klime te je samo jedna od ključnih inicijativa u kojima već godinama sudjelujemo". 

Torba ima i magnetno kopčanje, a trenutno je s 299,90 kuna snižena na 179,90, što je odlična cijena ako želiš uloviti klasičan model torbe na predblagdanskom sniženju ili ju pokloniti i kao praktičan poklon dragoj osobi!

Moda Gucci Attaché torbu obožavaju brojne slavne dame, među njima je i Jennifer Lopez

Posjeti Miss7.24sata.hr